[VIDEO] Gabriel Rukavina novi igrač HNK Rijeka: Dugo sam čekao, ali napokon sam ovdje

Autor: Marina Pauletić 16.07.2024

Rukavina je jedan od najvećih hrvatskih talenata svoje generacije.

Rijeka - Gabriel Rukavina, 20-godišnji krilni napadač, novi je igrač HNK Rijeka i odmah se priključio prvoj momčadi na pripremama u Schladmingu. Rukavina je u Rijeku stigao iz GNK Dinamo, a s našim klubom je potpisao četverogodišnji ugovor koji će mu trajati do 2028. godine.

Rukavina je jedan od najvećih hrvatskih talenata svoje generacije, bio je i član svih mlađih uzrasta reprezentacije Hrvatske. U seniorskom nogometu debitirao je kao igrač Dinama, a u proljetnom dijelu prošle sezone igrao je na posudbi u Gorici za koju je upisao 16 nastupa i postigao dva pogotka.

– Sretan sam što sam došao u Rijeku! Dugo sam čekao, ali napokon sam ovdje. Odlično sam prihvaćen i sve je super. Manje-više poznajem sve igrače, protiv nekih sam igrao, s nekima sam igrao u reprezentaciji i sigurno mi neće biti teško prilagoditi se, rekao je Rukavina koji je otkrio i da mu je Rijeka bila prvi izbor za nastavak karijere.

– Kada sam saznao za mogućnost dolaska u Rijeku, nisam puno razmišljao. Dovoljno je reći da je Rijeka imala tri igrača na Europskom prvenstvu i mislim je ovo odličan klub za nastavak mog igračkog razvoja.

Govoreći o očekivanjima, Rukavina ističe da je došao boriti se s Rijekom za mjesto u vrhu hrvatskog nogometa.

– Ne vidim zašto ne bismo ponovili prošlu sezonu, naravno uz malo sreće u završnici. Znamo da je Rijeka uvijek u top tri, tako će sigurno biti i ove sezone, rekao je Gabriel Rukavina.

- Gabrielu želimo dobrodošlicu u naš klub i puno sreće u nastupima za HNK Rijeka, poručili su iz HNK Rijeka.

Cijeli razgovor s Gabrielom Rukavinom pogledajte u nastavku.

VIDEO

Više sa portala poduckun.net ...