'I kad ne gre' - Prijatelji i familija priredili doček Enricu Marottiju

Autor: Nikola Cvjetović 04.08.2023

Pod motom 'i kad ne gre' zafeštalo se u prostorijama vološćanskog Društva sportova na moru i podržalo Enrica u ponovnom pohodu na svjetski tron .

Volosko - Ni kiša ni katastrofalne vremenske prilike nisu spriječila prijatelje i familiju da prirede doček podrške našem proslavljenom windsurferu Enricu Marottiju. Kako već užanca nalaže, svaki Riccov uspjeh obilježio se prigodnom feštom, a tako je bilo i ovaj put. Pod motom 'i kad ne gre' zafeštalo se u prostorijama vološćanskog Društva sportova na moru i podržalo Enrica u ponovnom pohodu na svjetski tron .

- Ne ide mi, sve me boli, mučim se i teško je! Rezultatski možda ovu regatu nisam reprezentativan kako bi trebao biti. Moji prijatelji, obitelj, sponzori, moj kraj, država, i svi i sve koje predstavljam ne zaslužuju ovakvo jedrenje! Ispričavam se na tome i hvala na bezuvjetnoj potpori! Jedino što mi sad preostaje je učiniti vas ponosne na moj stav i odnos kad je teško, kad ne ide! Nema jebene predaje, nema odustajanja, borba do kraja, borba do smrti! Krepat ma ne molat! I nema pjesme, i nema tuge, napisao je Marotti nakon posljednje regate.

Više sa portala poduckun.net ...