ITF Masters Tour: Najavljen 57. Međunarodni teniski turnir veterana

Autor: Nikola Cvjetović 18.08.2022

Tako se nastavlja više od pola stoljeća duga tradicija turnira gdje će tenis klub Opatija, u suradnji s tenis klubom Kvarner, ugostiti gotovo 90 igračica i igrača iz 17 država svijeta...

Opatija - Na terenima teniskog kluba Opatija od 22. do 27. kolovoza održat će se 57. Međunarodni turnir veterana, ove godine prvi put pod nazivom Masters Tour nakon što je ITF (Međunarodna teniska federacija) napravila rebranding sekcije Senior Tour-a te istovjetnog kalendara.

Tako se nastavlja više od pola stoljeća duga tradicija turnira gdje će tenis klub Opatija, u suradnji s tenis klubom Kvarner, ugostiti gotovo 90 igračica i igrača iz 17 država svijeta; Australije, Austrije, Francuske, Velike Britanije, Njemačke, Mađarske, Italije, Moldavije, Portugala, Rumunjske, Rusije, Slovenije, Srbije, Španjolske, Švicarske, Sjedinjenih Američkih Država i Hrvatske. Natjecanja će se igrat će u devet muških i četiri ženske kategorija od 35 do 75 godina te isto toliko kategorija muških, ženskih i mješovitih parova. Turnir je otvoren za gledatelje te je ulaz besplatan, a kako se očekuju dobri nastupi poznatih igrača iz Opatije, Rijeke i Hrvatske, tako će i atmosfera u gledalištu biti na ništa manjem nivou, najavio je Ivor Eržišnik, direktor turnira .

Više sa portala poduckun.net ...