Rijeka u Koprivnici upisala nova tri boda

Autor: Marina Pauletić 24.09.2023

Foto: ilustracija

Pogodak za vodstvo dao je Niko Galešić.

Rijeka – Momčad Rijeke pobijedila je danas u Koprivnici Slaven Belupo 0:1 te tako uzela kući tri boda i osigurala si drugo mjesto na bodovnoj ljestvici.

U uvodnim je minutama Rijeka pokazala bolju spremu, dok je u 23' minuti Smolčić pobjegao po desnoj strani nakon odlične duge lopte, a Božić ga je srušio i zaradio žuti karton.

Pogodak za vodstvo u 40' je minuti dao Niko Galešić koji je uzeo loptu na svojoj polovici i krenuo u prodor. Igrači Slavena nisu isprve ispratili Niku koji je sjajno nanizao nekoliko igrača i onda rutinski poentirao! U 45' minuti uslijedio je odličan pokušaj Fruka iz slobodnog udarca, ali je lopta prošla pored gola.

Slaven je pritisnuo na otvaranju drugog dijela, a riječka obrana uspjela je otkloniti nekoliko opasnih ubačaja. U 56' minuti Galešić je zaradio opomenu, a Slaven izveo slobodan udarac na 18 metara.

Na kraju utakmice zaredale su se opomene i žuti kartoni: u 87' minuti žuti karton zaradio je Račić, u 88' minuti Labrović opomenu radi odugovlačenja, dok je u 91' minuti opomenu zaradio Fruk.

Ukupno su se igrale četiri minute sudačke nadoknade.

Više sa portala poduckun.net ...