Juniori HMNK Rijeka danas u Matuljima igraju posljednju domaću utakmicu

Autor: Nikola Cvjetović 07.05.2023

- Nadamo se da ovo nije posljednja utakmica sezone za naše dečke, ali je svakako posljednja domaća utakmica, stoga pozivamo sve da dođu i tako odaju priznanje našim juniorima koji su zaista zaslužili veliko poštovanje svojim pristupom i kvalitetnim igrama koje su pružili ove sezone, poručili su iz HMNK Rijeka.

Matulji - Pred nama je posljednje kolo “regularnog” dijela 1.HMNL za juniore u kojem ekipa HMNK Rijeka dočekuje vršnjake iz Biograda, u susretu koji će se održati danas, 7. svibnja u 15 sati u matuljskoj školskoj sportskoj dvorani.

- Od početka 1.HMNL za juniore nalazili smo se unutar četiri mjesta koja vode na završni turnir, dobar dio i na 1. mjestu, da bi porazom u Vrgorcu uoči zadnjeg kola pali na to nesretno 5. mjesto. U zadnjem kolu domaćini smo MNK Gauni Biograd, jednoj jako dobroj ekipi s juga Lijepe naše,gdje ćemo morati biti pravi i upisati sva tri boda kako bi se mogli nadati posrtaju naših sportskih suparnika Olmissuma i Uspinjače s kojima se borimo za plasman na završni turnir koji su kolo prije kraja već osigurali Vrgorac i Aurelia. Kako god završila ova luda sezona, prepuna emocija, uspona i padova, mi smo na naše dečke ponosni i skidamo im kapu za sve što su napravili i kako su promovirali naš mladi klub. Mi i dalje vjerujemo, jer šanse su nam i dalje jako dobre, da će dečki upasti na taj FINAL 4 i uzeti naslov prvaka države, ali za to više ne ovisimo sami o sebi. Nadamo se da ovo nije posljednja utakmica sezone za naše dečke, ali je svakako posljednja domaća utakmica, stoga pozivamo sve da dođu i tako odaju priznanje našim juniorima koji su zaista zaslužili veliko poštovanje svojim pristupom i kvalitetnim igrama koje su pružili ove sezone, poručili su iz HMNK Rijeka.

Više sa portala poduckun.net ...