Karatistice 'Opatije' Jana i Ela Redžić u Postojni osvojile zlato

Autor: Nikola Cvjetović 19.05.2023

Ilustracija...

Jana Redžić slavila je u kategoriji juniorki do 59 kilograma, a Ela Redžić u kategoriji mlađih kadetinja do 50 kilograma.

Opatija – Članice Karate kluba „Opatija“, Jana Redžić u kategoriji juniorki do 59 kilograma i Ela Redžić u kategoriji mlađih kadetkinja do 50 kilograma, pobjednice su Postojna Opena, međunarodnog karate turnira koji se protekle nedjelje (14. svibnja) održao u Postoji u Sloveniji.

Na turniru se okupilo 530 natjecatelja iz 65 klubova iz osam zemalja (Slovenija, Austrija, Italija, Hrvatska, Crna Gora, Srbija, Izrael i BiH). Nadmetali su se u svim uzrasnim kategorijama, od cicibana do veterana u katama i borbama. Opatijski klub predstavljalo je šest natjecatelja u devet kategorija, a osim zlatnih medalja, osvojena su i dva srebra. Jana Redžić osvojila je i drugo mjesto u kategoriji kadetkinja do 61 kilogram, a medaljom istog sjaja okitila se i Lana Rogović u kategoriji kadetkinja do 54 kilograma. Rogović je zauzela i treće mjesto u juniorskoj konkurenciji do 53 kilograma.

Više sa portala poduckun.net ...