Komplet ulaznica: u ponedjeljak počinje zaštićeni period prodaje

Autor: Marina Pauletić 30.06.2024

Foto: arhiva

Zapadne blagajne radit će od ponedjeljka do petka od 16 do 21 sat, te subotom od 9 do 13 sati.

Rijeka - U ponedjeljak 1. srpnja počinje prodaja kompleta ulaznica za sezonu 2024./2025. Prva dva tjedna bit će zaštićeni period za sve vlasnike prošlogodišnjeg kompleta ulaznica (godišnje i polugodišnje) koji će moći kupiti svoje mjesto ili bilo koje drugo slobodno mjesto na tribini.

Zapadne blagajne radit će od ponedjeljka do petka od 16 do 21 sat, te subotom od 9 do 13 sati.

Ujedno, info point radit će od ponedjeljka do petka (1. do 5. srpnja) od 16 do 20 sati i na njemu će svi navijači i navijačice koji su se učlanili online već od ponedjeljka 1. srpnja moći podignuti svoju člansku iskaznicu. Uoči svakog tjedna komunicirat će se radno vrijeme info pointa ovisno o potrebi.

Period zaštićene prodaje u kojem komplet ulaznica mogu kupiti isključivo prošlogodišnji vlasnici kompleta traje od 1. do 15. srpnja.

U ponedjeljak, 15. srpnja od 12 sati počinje slobodna prodaja.

Z2, Z10, I1A i S1A su obiteljski sektori – roditelj plaća punu cijenu kompleta, a dijete do 11 godina komplet ulaznica plaća 30 eura – (roditelj mora biti na istoj tribini kao i dijete).

- djeca do 16. godine života imaju 50 posto popusta – popust se može ostvariti isključivo na blagajnama,
- umirovljenici moraju imati potvrdu o umirovljenju i uz člansku iskaznicu HNK Rijeka imaju 50 posto popusta na obiteljskim tribinama (Z2, Z10, I1A, S1A),
- uz člansku iskaznicu KN Armade umirovljenici popust mogu ostvariti isključivo na S1A tribini – na blagajnama,
- načini plaćanja: gotovina, obročno plaćanje: kartice – Erste bank i PBZ za korisnike koji imaju ugovorenu obročnu otplatu; jednokratno: Maestro, Visa, Mastercard

Komplet ulaznica uključuje:

- sve domaće utakmice SuperSport HNL-a,
- sve pripremne utakmice u organizaciji HNK Rijeka koje su otvorene za javnost,
- pravo prvokupa ulaznica i paketa ulaznica za utakmice u UEFA-inim natjecanjima ovisno o fazi natjecanja i obvezama koje HNK Rijeka ima prema organizatoru natjecanja, te pravo prvokupa za domaće utakmice SuperSport Kupa Hrvatske.

Online kupnja kompleta ulaznica

Vlasnici kompleta ulaznica koji svoje mjesto žele kupiti on-line putem portala ulaznice.hr moraju ukucati svoj barkod sa prošlosezonske kartice i sustav će im ponuditi njihovo mjesto za kupnju. U slučaju da prošlogodišnji vlasnici kompleta ulaznica žele kupiti neko drugo slobodno mjesto to moraju učiniti na blagajni kampa HNK Rijeka.

U slučaju da je vlasnik kompleta ulaznica izgubio pretplatu možete poslati poslati mail na podrska@nk-rijeka.hr sa svojim podacima (ime i prezime i/ili sektor/red/sjedalo) te će im se dostaviti BARKOD njihovog kompleta ulaznica što omogućuje kupnju traženog mjesta.

Link za kupnju online – https://www.ulaznice.hr/web/subscribers.

Za sve informacije ili produženje rezervacije kompleta ulaznica molimo da se obratite na: podrska@nk-rijeka.hr ili na 051 563 640

Cijene kompleta ulaznica za sezonu 2024./2025. možete pronaći u tablici na službenim stranicama HNK Rijeke ovdje.

Više sa portala poduckun.net ...