Krenule prijave za 41. regatu krstaša Galijola - Vela Vrata

Autor: Nikola Cvjetović 13.08.2023

Prijave se primaju isključivo on-line do 08. rujna putem https://forms.gle/DemmouejiFKfEMQ27 .

Opatija - Četrdeset i prvo izdanje jedriličarske regate Galijola – Vela Vrata održat će se 9. i 10. rujna. U organizaciji JK Opatija ponovno će se jedriti na relaciji od Opatije do Cresa i nazad. Jedrilice će biti razvrstane u grupe prema dužini preko svega (LoA) upisanoj u Plovidbenu dozvolu. Grupe se mogu spajati prema odluci ROa. Poredak se utvrđuje na osnovu realnog jedrenog vremena (OPEN). Jedrilice koje posjeduju KYS broj mogu se natjecati i po KYS premjeru. Na regati može sudjelovati neograničeni broj jedrilica koje posjeduju vinjetu HJS-a za 2023.godinu. Od kormilara se može tražiti da predoči važeću plovidbenu dozvolu, a svi članovi posade moraju biti verificirani pri svojim nacionalnim savezima.


Prijave se primaju isključivo on-line do 08. rujna putem https://forms.gle/DemmouejiFKfEMQ27 . Potrebno je osobno potvrditi uz dostavu potvrde o uplati u uredu ROa u naznačenom vremenu. Startnina se naplaćuje u iznosu od 15,00 Eur po članu posade i uplaćuje se isključivo na račun: IBAN HR1624020061100137850. Neće biti moguće platiti startninu gotovinom prilikom potvrde prijave, poručili su organizatori.


Start prvog jedrenja iz Opatije bit će 09.09. u 11 sati, a iz Cresa za Opatiju startat će se dan kasnije u 10 sati, nakon čega će se u opatijskoj luci proglasiti najbolji.

Više sa portala poduckun.net ...