[U OKU KAMERE] Lea Bertos i Jakov Kramarić pobjednici Regionalnog tenis Mastersa u Rukavcu

Autor: Nikola Cvjetović 12.09.2023

Mogućnost sudjelovanja na mastersu izborilo je 16 najboljih dječaka i djevojčica iz regije, a u katergoriji dječaka drugi je bio Sebastian Gori (TK Kastav) dok je treće mjesto pripalo Teu Mlinariću (TK Rukavac). U konkurenciji djevojčica do srebra je došla Barbara Pipinić (TK Kastav), a treća je bila Ena Arapović (TK Poreč).

Rukavac - Tenisač "Opatije" Jakov Kramarić i tenisačica "Kastva" Lea Bertos pobjednici su Regionalnog tenis Mastersa - (odbor zapad) za djecu do 10 godina, što se u organizaciji Regionalnog saveza Istre i Primorja te u suradnji s Teniskim klubom Rukavac održao proteklog vikenda na terenima sportskog centra "Damar" u Rukavcu. Mogućnost sudjelovanja na mastersu izborilo je 16 najboljih dječaka i djevojčica iz regije, a u katergoriji dječaka drugi je bio Sebastian Gori (TK Kastav) dok je treće mjesto pripalo Teu Mlinariću (TK Rukavac). U konkurenciji djevojčica do srebra je došla Barbara Pipinić (TK Kastav), a treća je bila Ena Arapović (TK Poreč).

Paraleno sa ragionalnim prvenstvom do 10 godina održano je i Otvoreno prvenstvo Rukavca do 8 godina na kojem je sudjelovalo 18 igrača iz regije.

Više sa portala poduckun.net ...