Marco Pašalić: Prvo poluvrijeme kao putokaz za dalje

Autor: Mia Mohorić 23.08.2024

Rijeka - Marco Pašalić bio je jedan od najaktivnijih igrača Rijeke u ogledu protiv Olimpije, pucao je, asistirao, driblao, probijao… Jedan njegov sjajan pokušaj iz kornera odsjeo je na gredi, neke udarce obranio je Vidovšek i prava je šteta što odličnu utakmicu nije okrunio pogotkom koji bi Bijelima donio prednost pred uzvrat u Ljubljani.

– Prvo poluvrijeme smo odigrali jako dobro i to nam mora biti putokaz za uzvrat. Moramo takvu razinu držati svih 90 minuta i iz ovih prilika koje stvaramo postići još više golova, rekao je Pašalić.

Za razliku od utakmice protiv Istre 1961 ili Lokomotive, Bijelima je nedostajao drugi pogodak kojim bi slomili suparnika.

– U ovakvim utakmicama bitno je postići drugi pogodak, pa ako se dogodi i treći to je bonus. Kada uspiješ u tome suparniku je na Rujevici, pred našim navijačima, teško vratiti se u utakmicu a nas krene.

Rijeku raspored ne štedi, slijedi gostovanje u Osijeku pa uzvratna utakmica play-offa UEFA Konferencijske lige protiv Olimpije.

– Idemo pun gas dalje. Vjerujem u suigrače, u naš rad, u našu taktiku i mislim da možemo pobijediti u obje utakmice. Najprije u Osijeku koji je jako dobra momčad. Bitno nam je tu ostvariti dobar rezultat kako bismo s dobrim osjećajem išli u Ljubljanu, istaknuo je Pašalić.

Izjavu Marca Pašalića pogledajte na poveznici u nastavku.

VIDEO

Više sa portala poduckun.net ...