Matej Momčilovski potpisao do 2026. godine

Autor: Marina Pauletić 06.07.2024

Foto: arhiva

U završnici sezone s juniorskom momčadi nastupio je na jakom međunarodnom turniru Kup prijateljstva gdje je bio jedan od istaknutijih pojedinaca.

Rijeka - Matej Momčilovski, 19-godišnji ofenzivac ponikao u školi nogometa HNK Rijeka, potpisao je profesionalni ugovor s klubom do 2026. godine i u nastavku sezone igrat će na posudbi u Orijentu. Momčilovski je član kluba postao 2014. godine kada je prvi put službeno registriran, prošao sve uzraste pa proljetni dio prošle sezone odradio na posudbi u slovenskom Triglavu iz Kranja. U završnici sezone s juniorskom momčadi nastupio je na jakom međunarodnom turniru Kup prijateljstva gdje je bio jedan od istaknutijih pojedinaca.

– Jako sam sretan što sam potpisao profesionalni ugovor s Rijekom, za to sam radio cijeli život. Moj san je zaigrati za Rijeku i dat ću sve od sebe da se kroz ovu posudbu nametnem i da iduće sezone budem u konkurenciji prve momčadi. Mislim da mi je posudba u Orijentu odlična prilika, dat ću sve od sebe da se predstavim u najboljem svjetlu i da pomognem Orijentu u ostvarenju ciljeva, rekao je Momčilovski.

Više sa portala poduckun.net ...