Međunarodna kadetska utakmica ekipe mlađih boćara BK Lovran i BK Izola uvod u proslavu 50. godina rada Boćarskog kluba Lovran

Autor: Radovan Trinajstić 01.06.2022

Za ovo prvo međunarodno prezentiranje mladih boćara, lovranski klub će predstaviti ove mlade nade Lovrana...

Lovran - Boćarski klub Lovran ove godine obilježava 50. godišnjicu svog postojanja. Programski sadržajno će se ovaj jubilej proslaviti na jesen u vrijeme održavanja lovranske Marunade. Uvod u ovu proslavu započinje održavanjem međunarodne kadetske utakmice ekipe mlađih boćara BK Lovran i slovenske ekipe BK Izola. Prvi susret ove kategorije boćara održat će se ove subote, 4. lipnja s početkom u 10 sati na lovranskom jogu ili u dvorani za bocanje u Iki u slučaju lošeg vremena. Ekipe će nastupiti u 11 disciplina bocanja natječući se s 2 para, pojedinačno i u krug te brzinskom, štafetnom i preciznom izbijanju. Za ovo prvo međunarodno prezentiranje mladih boćara, lovranski klub će predstaviti ove mlade nade Lovrana, a zaigrat će Tomas Šepić, Luka Jakovašić, Mihael Špehar, Gabriel Jakovašić, Marčelo Gašparinić, Oliver i Lorenz Bukarica uz trenera Antona Bučevića.

Uz druženje i sportsko natjecanje boćari će imati priliku da se međusobno upoznaju i razmijene svoja iskustva u radu s mladim boćarima.

Više sa portala poduckun.net ...