Mladi badmintonaši iz svih krajeva Europe natječu se u Opatiji

Autor: Kristina Tubić 20.05.2023

Igrači se natječu na dvanaest terena, jučerašnji i današnji dan su rezervirani za kvalifikacije, a sutra se igraju polufinalni i finalni mečevi. Natjecatelji se bore pojedinačno i u parovima po knockout sistemu.

Opatija - Turniri Badminton Europe U 17 Circuit tournament „Adria U 17 International 2023.“ i Adria Youth International (U9, U11,U13 i U14) održavaju se u Sportskoj dvorani Marino Cvetković od 19. do 21. svibnja.

Sudjeluje više od 300 igrača iz Austrije, Belgije, Bugarske, Hrvatske, Češke, Engleske, Estonije, Italije, Luksemburga, Mađarske, Malte, Nizozemske, Njemačke, Rumunjske, Portugala, Slovačke, Srbije, Slovenije, Španjolske, Ukrajine te Maldiva. Igrači se natječu na dvanaest terena, jučerašnji i današnji dan su rezervirani za kvalifikacije, a sutra se igraju polufinalni i finalni mečevi. Natjecatelji se bore pojedinačno i u parovima po knockout sistemu.

Turnir spada u jedan od najkvalitetnijih na ovom području, kako po broju sudionika, tako i po zahtjevnoj organizaciji, a osim što sudjeluju u natjecanju, svi sportaši i njihovi treneri upoznat će i ljepote Opatije.

Organizatori turnira su Badminton kluba Stella iz Zagreba i KŠR Gorovo iz Opatije.

Više sa portala poduckun.net ...