Mladi vaterpolisti 'Primorja EB' na 'specijalizaciji'

Autor: Nikola Cvjetović 01.05.2023

Vaterpolisti „Primorja EB“, Len Dujmić i David Vukelić, našli su se na popisu mladih nadarenih igrača HVS-a, koji su dobili priliku usavršiti znanje i vještine u Zagrebu od 27. do 29. travnja

Opatija - Vaterpolisti „Primorja EB“, Len Dujmić i David Vukelić, našli su se na popisu mladih nadarenih igrača koji su dobili priliku usavršiti znanje i vještine. Na okupljanje u Zagrebu od 27. do 29. travnja stigli su perspektivni igrači lijeve i desne strane, a iz Hrvatskog vaterpolo saveza objašnjavaju kako je riječ o svojevrsnoj „specijalizaciji“.

• Hrvatski vaterpolski savez nastavlja s odličnom praksom pokrenutom ove godine, a kojoj je cilj u edukaciji s mladim nadarenim igračima, dodatno usavršavati znanja i vještine. Sredinom ožujka u Zagrebu se započelo sa stručnim usavršavanjem braniča i centara, a koje su tada vodili treneri Ratko Štritof za braniče i Mile Smodlaka za centre. U cijeli projekt uključeni dakako i Ratko Rudić, predsjednik Stručnog savjeta i član Upravnog odbora HVS-a; izbornik seniorske reprezentacije Ivica Tucak, te voditelj projekta Bruno Sabioni, inače izbornik reprezentacija igrača do 15 godina, istakli su u HVS-u.

Osim Lena Dujmića i Davida Vukelića na popisu za Zagreb našli su se i: Maroje Šušić (Jug Adriatic osiguranje), Ante Donđivić (Zadar 1952), Karlo Ražov (Zadar 1952), Karlo Miše(Mornar BS), Luka Sever (Medveščak), Duje Sinovčić (Mornar BS), Vigo Brkić (Solaris), Ante Jerković (Jug Adriatic osiguranje), Petar Kulaš (Jug Adriatic osiguranje), Duje Cuzzi (Jadran), Marko Đogaš (Mornar BS), David Vukelić (Primorje EB), Petar Erenda (Mladost), Toni Kuleš (Medveščak), Nardo Skejić (Jadran), Roko Markulin (Zadar 1952), Karlo Subota (Mladost) i Ivan Šimatović (Medveščak).

Više sa portala poduckun.net ...