[FOTO/VIDEO] MNE Dynamic pobjednik je drugog Malonogometnog turnira "Sami protiv svih"

Autor: Nikola Cvjetović 30.07.2023

Drugo mjesto osvojila je momčad Desetke Kontra, a treći je MNK Futsal Labin.

Matulji - Ovogodišnje izdanje Malonogometnog turnira "Sami protiv svih" s neviđenom lakoćom osvojila je ekipa MNE Dynamic, sastavljena od nekoliko igrača HMNK Rijeke i slovenskog prvoligaša Silika. Momčad je to koja se doslovce kroz matuljski turnir koji se održavao u Jankovićevu dolcu "prošetala" i osvojila ga s gol razlikom 34:3.

Drugo mjesto osvojila je ekipa Desetke Kontra, ekipa u svakom smislu te riječi, koja je nakon velike bitke i još većeg trošenja u senzacionalnom "rušenju" jakog CB Manhattana & Armada ostala bez snage za finalni dvoboj.

Samu završnicu turnira velikom bakljadom podržala je i Armada

U dvoboju za 3. mjesto bolje je reagirala ekipa MNK Futsal Labina, predvođena igračima Futsal Pule Manolom Bilićem i Deanom Moravcem, koja nakon ruleta šesteraca na kraju slavila.

Osim najboljeg igrača turnira Elvira Husarića, najboljeg strijelca Željka Tomića, obojica iz ekipe MNE Dynamic, najboljeg golmana Marija Vidovića iz drugoplasiranih Desetki, u petorku turnira izabrani su još Sanin Muminović iz CB Manhattan & Armada, te Max Vesel iz MNE Dynamica.

VIDEO

- Velika zahvala ide svim našim sponzorima kao i sucima koji su odradili turnir na takav način da se zaista o niti jednoj sudačkoj odluci ne raspravlja nakon turnira. Josip Dujmić, Nikola Jelić, Dino Kramar, Mateo Videc, Marijan Šimatović i Luka Pastuović hvala Vam na izvrsno odrađenom poslu. Od ovakvih prvoligaških sudačkih imena nije se niti očekivalo nešto manje, bez vrhunskih sudaca nema niti vrhunskog turnira, to je najvažniji preduvijet. Mi kao organizatori smo dali sve od sebe da svi budu zadovoljni, imali smo naravno i dosta propusta, ali smo isto tako puno i naučili iz njih te Vam možemo obećati da će iduće godine ovaj turnir biti za još bar jednu stepenicu bolji, iako smo mi već i sada jako sretni i ponosni. Vidimo se iduće godine u nešto ranijem terminu kako bi privukli još neke kvalitetne ekipe i tako dobili kvalitetniji turnir, istakli su organizatori iz KN Armada Rijeka, MNK Kvarner i HMNK Rijeka.

Za kraj dodajmo da je ekipa Novinet.tva realizirala prijenos uživo, a snimku možete pogledati u nastavku teksta...

VIDEO

MNE Dynamic pobjednik je drugog Malonogometnog turnira "Sami protiv svih"

Više sa portala poduckun.net ...