[FOTO] Morčići Opatije pobjednici Memorijala Goran Brajković

Autor: Nikola Cvjetović 11.06.2023

Najbolji strijelac nogometnog turnira u Opatiji bio je Luka Ažić (Pomorac ) s postignutih šest golova. Najboljim igračem proglašen je Opatijac Luciano Mikačević, a najbolji vratar bio je Matija Brajdić (Lokomotiva).

Opatija - Morčići NK "Opatija" pobjednici su Memorijalnog nogometnog turnira Goran Brajković, turnira za kategoriju U9 što se jučer održao na opatijskom nogometnom igralištu. U organizaciji NK Opatija nastupilo je osam ekipa, a na drugo mjesto plasirala se riječka Lokomotiva, dok je treći bio kostrenski Pomorac.

Najbolji strijelac nogometnog turnira bio je Luka Ažić (Pomorac) s postignutih šest golova. Najboljim igračem proglašen je Opatijac Luciano Mikačević, a najbolji vratar bio je Matija Brajdić (Lokomotiva).

Po završetku turnira pehare najuspješnijim ekipama i pojedincima podijelila je Gabrijela Brajković, kćer pokojnog opatijskog igrača u čiju se čast održava turnir.

U pobjedničkom sastavu Opatije nastupili su Aleksej Dejanovčanin, Mauro Damjanić, Juraj Božić, Lukas Madejski, Leon Srdoč, Roko Rubinić, Mateo Stanić, Marko Matić, Karlo Viskić, Andres Barukčić, Gabriel Milih, Mateo Đipalo, Luciano Mikačević.

Morčići Opatije pobjednici Memorijala Goran Brajković

Više sa portala poduckun.net ...