Na startu priprema nogometaši "Opatije" upisali remi protiv "Dubrave"

Autor: Nikola Cvjetović 10.07.2023

U nastavku pripremnog ciklusu „Opatija“ planira odigrati sljedeće utakmice: s Grobničanom (15. srpnja), s Orijentom (19. srpnja), s Biljem (22. srpnja), s Jadranom Poreč (29. srpnja) te sudjelovati na turniru Josip Pepe Mikuličić (2. i 5. kolovoza), te za kraj odigrati s Pomorcem (12. kolovoza).

Opatija – Seniori Nogometnog kluba „Opatija“ proteklog utorka započeli su pripreme za novu natjecateljsku sezonu u Drugoj ligi. Na raspolaganje treneru Zoranu Bogolinu stavilo se 30-tak igrača, koji redovno treniraju na opatijskom travnjaku. Bogolin je zadržao okosnicu lanjske momčadi, a najveće pojačanje je ono na klupi. Naime, novi suradnik Bogolinu je Igor Jugović, nekoć prvoligaški igrač, koji se odlučio za trenersku karijeru.


Opatijci su odigrali i prvu utakmicu u sklopu priprema protiv Dubrave (2:2), a u nastavku pripremnog ciklusu „Opatija“ planira odigrati sljedeće utakmice: s Grobničanom (15. srpnja), s Orijentom (19. srpnja), s Biljem (22. srpnja), s Jadranom Poreč (29. srpnja) te sudjelovati na turniru Josip Pepe Mikuličić (2. i 5. kolovoza), te za kraj odigrati s Pomorcem (12. kolovoza).

Više sa portala poduckun.net ...