Nakon dvostruke svjetske krune, Marina Mavrinac Matulja okitila se i ekipnom broncom na svjetskoj smotri u Tunisu

Autor: Nikola Cvjetović 26.11.2022

marina_mavrinac_matulja_tunis__1_

Muška reprezentacija osvojila je srebro u ekipnoj konkurenciji, iza Tunisa, a ispred Španjolske...

Hammamet - Članica SRD „Zubatac“ Lovran Marina Mavrinac Matulja , državna reprezentativka i dvostruka svjetska prvakinja u kategoriji sportskog ribolova za seniorke štapom s obale zajedno sa svojim kolegicama iz reprezentacije osvojila na svjetskom prvenstvu u Tunisu brončanu medalju iza domaćina koji su bili prvi te ekipe Španjolske koja se plasirala na drugo mjesto.

marina_mavrinac_matulja_tunis__2_

Uz Marinu, boje hrvatske reprezentacije branile su još Tea Sikirić, Ardena Bajlo, Estera Bajlo, Jagoda Razum i Ana Vučetić. Izbornik reprezentacije je Anton Vrbat, a trener Robert Stermečki.

Podsjetimo se da je naša Lovranka, Marina Mavrinac Matulja, ostvarila povijesni rezultat i postala svjetska prvakinja na dva svjetska prvenstva zaredom, 2019. godine u Južnoj Africi i 2021, godine u Francuskoj ( zbog COVID pandemije, nije održano svjetsko prvenstvo 2020. godine ).

Muška reprezentacija također je ostvarila sjajan rezultat osvajanjem srebra u ekipnoj konkurenciji, iza Tunisa, a ispred Španjolske...

Boje hrvatske reprezentacije branili su seniori Arsen Radinović, Alen Bilić, David Pinezić, Dubravko Pejdo, Nino Jukić i Denis Županec. Izbornik seniorske reprezentacije je Ljubo Blažević, a trener Gregor Stermečki.

Foto: FB

Više sa portala poduckun.net ...