Nakon dvostruke svjetske krune, Marina Mavrinac Matulja okitila se i ekipnom broncom na svjetskoj smotri u Tunisu

Autor: Nikola Cvjetović 26.11.2022

Muška reprezentacija osvojila je srebro u ekipnoj konkurenciji, iza Tunisa, a ispred Španjolske...

Hammamet - Članica SRD „Zubatac“ Lovran Marina Mavrinac Matulja , državna reprezentativka i dvostruka svjetska prvakinja u kategoriji sportskog ribolova za seniorke štapom s obale zajedno sa svojim kolegicama iz reprezentacije osvojila na svjetskom prvenstvu u Tunisu brončanu medalju iza domaćina koji su bili prvi te ekipe Španjolske koja se plasirala na drugo mjesto.

Uz Marinu, boje hrvatske reprezentacije branile su još Tea Sikirić, Ardena Bajlo, Estera Bajlo, Jagoda Razum i Ana Vučetić. Izbornik reprezentacije je Anton Vrbat, a trener Robert Stermečki.

Podsjetimo se da je naša Lovranka, Marina Mavrinac Matulja, ostvarila povijesni rezultat i postala svjetska prvakinja na dva svjetska prvenstva zaredom, 2019. godine u Južnoj Africi i 2021, godine u Francuskoj ( zbog COVID pandemije, nije održano svjetsko prvenstvo 2020. godine ).

Muška reprezentacija također je ostvarila sjajan rezultat osvajanjem srebra u ekipnoj konkurenciji, iza Tunisa, a ispred Španjolske...

Boje hrvatske reprezentacije branili su seniori Arsen Radinović, Alen Bilić, David Pinezić, Dubravko Pejdo, Nino Jukić i Denis Županec. Izbornik seniorske reprezentacije je Ljubo Blažević, a trener Gregor Stermečki.

Foto: FB

Više sa portala poduckun.net ...