NK Draga jubilej započinje prvom službenom utakmicom s Novaljom

Autor: Nikola Cvjetović 29.02.2024

U subotu kreće proljetni dio prvenstva Četvrte NL NS Rijeka, a u prvoj utakmici na domaćem terenu Draga, koja će u ovog godini obilježiti 100. rođendan, igra s Novaljom.

Mošćenička Draga - U subotu 02. ožujka na draškoj Slatini kreće proljetni dio prvenstva u kojem Draga u prvom kolu igra s Novaljom. Prva je to utakmica u godini u kojoj će Nogometni klub Draga i njezini članovi obilježiti 100. godišnjicu djelovanja i ujedno prva od četiri uzastopne domaće utakmice.

- Očekuje nas zanimljivo proljeće u kojem ćemo pokušati uloviti mjesto u sredini ljestvice. U 13 kola imamo osam domaćih utakmica. Očekujem tešku i zanimljivu utakmicu protiv Novalje koju respektiramo jer je izuzetno kvalitetna momčad no unatoč tome vjerujem u našu ekipu i trenera te uspješno otvaranje prvenstva s 3 boda. Naša ekipa je ostala na okupu, došao nam je Štemberger iz Borca. Smatramo da trenutno stanje na ljestvici nije realan odraz kvalitete koju posjedujemo kao momčad. Očekujem na proljeće borbenu i kvalitetnu Dragu koju nitko neće lako pobijediti pogotovo na našoj draškoj Slatini, rekao je sportski direktor kluba Goran Topić u najavi proljetnog dijela prvenstva.


Utakmice 14. kola Četvrte NL NS Rijeka,
subota (15):

Lokomotiva - OŠK Omišalj
Borac - Mladost Fažana
Draga - Novalja
Žminj - Funtana
Klana - Banjole
Lovran - Otočac
Gospić 91 - Umag

Više sa portala poduckun.net ...