[NOGOMET - Druga NL] Nogometaš Opatije Marin Grujević uoči sutrašnjeg okršaja na Kantridi: "Očekujem pobjedu i nastavak borbe za konačan cilj"

Autor: Nikola Cvjetović 26.10.2023

Na travnjak Kantride sada im stiže nimalo bezazlena momčad (Hrvace) koja se na ligaškoj ljestvici nalazi četiri mjesta iza Opatije, ali ima svega tri boda manje.

Opatija – U petak s početkom u 15 sati na stadionu Kantrida nogometaši Opatije dočekuju momčad Hrvaca u 11. kolu Druge NL. Opatijske ambicije o plasmanu u prvoligaško društvo ne stišavaju se, no igrači trenera Zorana Bogolina iza sebe imaj dva zahtjevna regionalna derbija, ali i momčad koja još dosta oscilira. Na travnjak Kantride sada im stiže nimalo bezazlena momčad koja se na ligaškoj ljestvici nalazi četiri mjesta iza Opatije, ali ima svega tri boda manje.

- Spremno dočekujemo sutrašnju utakmicu koja će sigurno biti tvrda i borbena jer nam stiže momčad koja je u zadnja četiri kola upisala tri pobjede. No, mi igramo doma, ušli smo u pozitivan niz, atmosfera u momčadi je odlična i očekujemo pobjedu i tri boda kako bi nastavili borbu za konačan cilj – ulazak u viši rang. Svi smo spremni za utakmicu, iako je bilo manjih ozljeda tijekom treninga koje su sanirane. Izostati će samo Marshal Johnson koji neće nastupiti zbog tri žuta kartona. Međutim, imamo sjajan roster, poduplani smo na svim pozicijama i neće biti problema. Pet utakmica preostalo je do kraja polusezone, četiri igramo na domaćem terenu i trebaju nam pobjede kako bi se priključili vrhu tablice, rekao je Marin Grujević, desni bek "crno-bijelih".




Raspored utakmica 11. kola Druge NL:

petak (15): Opatija – Hrvace; subota (15): Marsonia – Grobničan, Hrvatski dragovoljac – Krk, Jadran Poreč - Dugo Selo, Kustošija – Bjelovar, Belišće - Karlovac 1919, Radnik Križevci - Jadran LP, Mladost – Trnje.

Više sa portala poduckun.net ...