Nogometaši 'Opatije' najavljuju povratak pobjedničkom nizu

Autor: Nikola Cvjetović 01.04.2023

Opatijci u nedjelju na Kantridi domaćini „Trnju“, „Grobničan“ odlazi u goste liderima Druge NL.

Opatija - Proljetna nogometna ekspanzija Opatijaca usporena je u Brdu proteklog vikenda kada su igrači trenera Zorana Bogolina nezadovoljni završili susret s domaćinima (Mladost Ždralovi) zbog (ne)dvojbene sudačke odluke, kaznenog udarca dosuđenog u 94. minuti susreta koji je doveo do poravnanja (1:1). Takav rezime utakmice samo je nakratko unio nemir u redove opatijskog drugoligaša koji je ovog proljeća u pobjedničkom zanosu. U pet kola nogometaši „Opatije“ ostvarili su četiri pobjede i jedan remi i trenutno su najuspješnija momčad drugog dijela sezone. Ove nedjelje (2. travnja u 13 sati) u goste Opatijcima na Kantridu stiže momčad „Trnja“, koja isto tako spada među uspješnije momčadi u nastavku sezone.

- Očekujemo povratak pobjedničkom nizu. Nastavak borbe za drugu poziciju koja vodi u kvalifikacije za drugoligaški rang, odnosno u Prvu nogometnu ligu. Proteklog tjedna treniralo se odlično, dečki su jako motivirani. Žele istrčati na teren i potvrditi svoju kvalitetu, a dodatan motiv je i činjenica da se utakmica prenosi na sportskoj televiziji – rekao je u najavi utakmice Zdravko Šimić, sportski direktor NK „Opatija“.

Dan ranije (u subotu, 1. travnja) nogometaši „Grobničana“ odlaze u goste lideru „Jadranu LP“. Utakmica je zakazana u 16,30 sati.

Više sa portala poduckun.net ...