NOGOMETNI SPEKTAKL NA CRIKVENOJ DRAGI Nogometaši Muna u kup utakmici sutra dočekuju Opatiju

Autor: Nikola Cvjetović 12.09.2022

- Ovim putem pozivamo sve ljubitelje nogometa da sutra svojim dolaskom uveličaju nogometnu feštu u Munama, poručili su iz kluba.

Mune - U sklopu 1. kola Županijskog kupa sutra, 13. rujna od 17 sati, nogometni klub Mune dočekuje donedavnog drugoligaša NK Opatiju.

Uvertira u ovaj dvoboj bilo je pretkolo županijskog kupa u kojem su Mune ugostile NK Vihor iz Baške koji se također natječe u 1. Županijskoj ligi kao i domaćin. Iako je na poluvremenu bio izrazito nepovoljan rezultat za domaću ekipu (0:3), nakon odlične igre u drugom djelu utakmice nogometaši Muna kreirali su senzacionalan preokret te naposljetku slavili s 4:3 i tako 'kaparirali' sraz s Opatijcima.

Nakon turbulentne sezone, u kojoj su nogometaši Muna nakon jesenskog djela s osvojenih devet bodova bili posljednji na tablici, uz osvježavanje rostera u zimskom prijelaznom roku i dovođenjem iskusnog trenera Radovana Hajdina, ekipa Muna ostvarila je niz od devet utakmica, u kojim su u čak osam navrata uzimali puni plijen te jednom remizirali. Na krilima tih rezultata oko kluba se stvorila pozitivna atmosfera u kojoj Mune dočekuju i ovaj susret.

- Klub je odnedavno postao i vrlo aktivan na društvenim mrežama na kojima svakodnevno objavljuju informacije vezane uz rad županijskog prvoligaša. Ovim putem pozivamo sve ljubitelje nogometa da sutra svojim dolaskom uveličaju nogometnu feštu u Munama, poručili su iz kluba.

Više sa portala poduckun.net ...