Obavijest HNK Rijeka o prodaji ulaznica za utakmicu Rijeka - Hajduk, utakmicu visokog sigurnosnog rizika

Autor: Nikola Cvjetović 25.09.2023

Prodaja ulaznica počinje u ponedjeljak 25. rujna u 16 sati.

Rijeka - Sve informacije o prodaji ulaznica za utakmicu 11. kola Supersport HNL između HNK Rijeka i HNK Hajduk, koja se igra 7. listopada s početkom u 18.30 sati možete pronaći u nastavku teksta:

Prodaja ulaznica počinje u ponedjeljak 25. rujna u 16 sati.

Utakmica Rijeka – Hajduk proglašena je utakmicom visokog sigurnosnog rizika, te kao što je bio slučaj i dosad, bit će pojačane kontrole prilikom prodaje ulaznica.

Sve ulaznice su personalizirane te je za kupnju obvezno predočiti osobni dokument (osobna iskaznica, putovnica ili vozačka dozvola) svake osobe. Također, mole se navijači da uz sebe uz osobni dokument imaju i karticu kompleta ulaznica, člansku iskaznicu ili dječju člansku iskaznicu (ako posjeduju) kako bismo ubrzali proces kupnje.

Prodaja ulaznica za navijače HNK Rijeka
Prodaja na blagajnama na zapadnom ulazu:

od ponedjeljka do petka od 16 do 20 sati
subota od 9 do 13 sati
Na dan utakmice u subotu 7. listopada zapadna blagajna radi od 14 sati, istočna od 15 sati.


Online prodaja ulaznica
Online prodaja moguća je ISKLJUČIVO za članove HNK Rijeka. Nakon odabira mjesta, unosi se broj članske iskaznice i karta se automatski izdaje na podatke nositelja članstva.


Online prodaja počinje u ponedjeljak 25.09. u 13 sati na slijedećem linku:


https://www.ulaznice.hr/web/event-browse/60/673


Prodaja na blagajnama petak (6. listopada) i na dan utakmice (7. listopada):
Prodaja ulaznica petak i subotu (6. i 7. listopada) bit će isključivo za članove HNK Rijeka i kluba navijača Armada (uz predočenje članske iskaznice Armade).


S obzirom da se radi o utakmici visokog sigurnosnog rizika, HNK Rijeka, zbog sigurnosnih razloga, zadržava pravo ograničavanja prodaje ulaznica online i na blagajni stadiona općenito.


Učlanjivanje i promjena podataka na ulaznicama-kompletima ulaznica:
Učlanjivanje, promjena podataka na ulaznici, prepuštanje ulaznica i kompleta ulaznica moguće je isključivo do petka 06. listopada od 16 do 20 sati, te se isto na dan utakmice neće vršiti!


Prodaja ulaznica za navijače HNK Hajduk

Sukladno ugovoru o prodaji ulaznica između klubova sve ulaznice za gostujuće navijače biti će poslane HNK Hajduk koji će vršiti prodaju za svoje navijače za južnu tribinu. HNK Rijeka neće prodavati ulaznice za navijače Hajduka.


Radno vrijeme info pointa
Zbog problema s dostavom kartice kompleta ulaznica i članske iskaznice potrebno je preuzeti na info pointu stadiona koji radi svaki dan od 9-16, na dan utakmice 3 sata prije početka utakmice.

Više sa portala poduckun.net ...