Odličnim susretima započeo malonogometni turnir 'Sami protiv svih'

Autor: Nikola Cvjetović 02.07.2024

Danas na teren izlaze još neki od najistaknutijih favorita turnira - Nova 6, CB Manhattan & Armada, HMRM i mnogi drugi...

Matulji - Sinoć je započeo malonogometni turnir 'Sami protiv svih' koji se do 6. srpnja održava u matuljskom Amfiteatru.

- Iza nas je prvih šest utakmica razigravanja po grupama, u kojima su ekipe iz prvog pota opravdale ulogu favorita i slavile u 4/4 susreta, dok su s druge pak strane ekipe iz trećeg pota upisale 3/3 poraza. Iako su dečki iz ekipe Pub Carpe Diem svoj put na ovogodišnjem turniru završili ostaje žal jer su zaista pružili odličnu partiju protiv jednog od favorita turnira Harlem A.O. Trumić u najboljoj utakmici dana u kojoj su se ekipe izmjenjivale u vodstvu spektakularnim golovima s obje strane. Prva finalizirana grupa je grupa H, gdje su dalje kao prvi prošli Labinjani, a drugi ispred Carpe Diema nakon vaterpolo utakmice i boljeg izvođenja “deseteraca” završili su dečki iz MNK Malinska-Dubašnica. Danas na teren izlaze još neki od najistaknutijih favorita turnira - Nova 6, CB Manhattan & Armada, HMRM i mnogi drugi stoga dođite i pogledajte sjajne futsal utakmice, poručili su organizatori iz HMNK Rijeka, MNK Kvarner i KN Armada Rijeka.

Više sa portala poduckun.net ...