Održana redovna Izborna skupština NK Halubjan: Vranković i Cimera na čelu kluba

Autor: Nikola Cvjetović 10.02.2024

Dosadašnji član Izvršnog odbora kluba, Sanjin Vranković, postaje predsjednik kluba na razdoblje od 18 mjeseci počevši od ovog mjeseca, nakon čega će predsjedanje klubom preuzeti također dosadašnji član Izvršnog odbora kluba, Dean Cimera i to na razdoblje od 30 mjeseci.

Viškovo - Na redovnoj izbornoj skupštini Nogometnog kluba Halubjan održanoj jučer u „Staroj školi“ Marčelji pred okupljenim članovima kluba i članovima izvršnog odbora, potvrđeno je da
dosadašnji član Izvršnog odbora kluba, Sanjin Vranković, postaje predsjednik kluba na razdoblje od 18 mjeseci počevši od ovog mjeseca, nakon čega će predsjedanje klubom preuzeti također dosadašnji član Izvršnog odbora kluba, Dean Cimera i to na razdoblje od 30 mjeseci.

Uz ovu odluku, Skupština kluba potvrdila je imenovanje dvaju novih članova Izvršnog odbora, Kristijana Štimca i Slavena Gavrića, dok članovi Izvršnog odbora kluba više neće biti Zoran Arapović i Ante Krpan, kojima se zahvaljujemo na dosadašnjem angažmanu.

Predsjednik kluba u prethodnom mandatu Dalibor Marčelja podnio je izvješće o radu kluba u 2023. godini, istaknuvši pohvale Općini Viškovo na potpori i praćenju klupskih projekata, a zahvalio se i zaposlenicima, zaposlenicima te volonterima kluba na njihovom radu i angažmanu.

Financijsko izvješće u 2023. godini podnio je član Izvršnog odbora Kristijan Frlan.

Voditelj škole nogometa Alen Udović predstavio je detaljno izvješće Škole nogometa NK Halubjan, a kao najveći uspjeh istaknuo je brojnost članova, daljnje educiranje trenera te implementaciju sustava kvalitete treninga koji za cilj ima čim veće zadovoljstvo svih sudionika: djece, roditelja i trenera. Uz to, Udović je istaknuo i ne manje važne prošlosezonske rezultatske uspjehe u mlađim kategorijama poput kadetskog osvajanja naslova prvaka i juniorskog osvajanja županijskog nogometnog kupa.

Okupljenima se obratio i sportski direktor Kristijan Štimac, istaknuvši još jednom prošlosezonske sjajne uspjehe u seniorskoj kategoriji osvajanjem naslova prvaka 4. NL – Zapad i ciljeve kluba u 2024. godini te godinama koje dolaze.

Alen Vančina, direktor i organizator Memorijalnog turnira Vladimir Jardas i Bačuka trophy turnira istaknuo je zadovoljstvo prošlogodišnjim turnirma, prvenstveno velikim brojem ekipa i djece te najavio nastavljanje tradicije održavanja turnira u svibnju i lipnju.

Za sam kraj, predstavljen je financijski plan i plan rada kluba za 2024. godinu. Na sva podnesena izvješća o radu kluba nije bilo primjedbi te su ista jednoglasno usvojena.
Skupština i Izvršni odbor Nogometnog kluba Halubjan izražavaju zadovoljstvo ostvarenim rezultatima u prethodnom razdoblju te s optimizmom gledaju prema budućnosti i nastavku rada na unaprjeđenju kluba kao vitalnog djela zajednice Općine Viškovo!, poručili su iz NK Halubjan.

Više sa portala poduckun.net ...