Opatijske rukometašice očekuju treću prvenstvenu pobjedu

Autor: Nikola Cvjetović 01.04.2023

Arhiva

U derbiju Druge HRL - zapad Opatijke na domaćem parketu u dvorani Marino Cvetković (subota, 1. travanj u 18 sati) dočekuju gošće iz Samobora.

Opatija – Rukometašice „Liburnija-Opatije“ ove subote (1. travnja) s početkom u 18 sati na domaćem parketu opatijske dvorane Marino Cvetković u derbiju 19. kolu HRL – zapad dočekuju gošće iz Samobora. Opatijke pune elana, nakon dvije prvenstvene pobjede, dočekaju zahtjevnu ekipu „Samobora“ koja je za razliku od opatijskog sastava u posljednja dva kola doživjela dva minimalna poraza.

- Utakmica neće biti nimalo lagana, bit će to jak derbi sredine tablice. Samoborke su odlična ekipa, iako su trenutno u rezultatski negativnom nizu. Vjerujem da ćemo mi ponovno prikazati dobru igru i osvojiti dva nova boda. Djevojke su spremne, kompletni smo, iako je bilo nekih viroza proteklog tjedna. Uglavnom, sigurna sam da će djevojke stisnuti zube i još jednom pokazati da su kvalitetna ekipa. S druge strane vrlo smo mlada ekipa koja još dosta oscilira. Nemamo konstante pa vjerujem da će utakmica u subotu biti do kraja uzbudljiva i neizvjesna – rekla je Višnja Hrmić, opatijska trenerica i tajnica kluba te pozvala gledatelje da dođu dati podršku domaćim igračicama.

Pobjede li Opatijke u subotu „Samobor“ na ljestvici će ove dvije ekipe zamijeniti mjesta. Samoborke su sada petoplasirane, a Opatijke šestoplasirane s jednakim brojem bodova (18).

Više sa portala poduckun.net ...