Osnovana Udruga Extreme Enduro Liburnija koja okuplja zaljubljenike u moto sport

Autor: Nikola Cvjetović 05.09.2022

Za predsjednika Udruge izabran je Daniel Bezjak, dopredsjednik je Tomaž Ujčić, a tajnik Dean Frlan.

Lisina - Jučer je ispred Doma Lisina održana osnivačka skupština nove udruge Extreme Enduro Liburnija koja okuplja zaljubljenike u enduro moto sport. Članovi udruge sa svojim ljubimcima na dva kotača bili su prava atrakcija za posjetitelje i svojim su reprezentativnim motociklima unijeli dozu adrenalina na liburnijske obronke. Tridesetak članova novoosnovane udruge bavit će se promicanjem i razvojem enduro motociklističkog sporta, ali i sporta i rekreacije uopće s naglaskom na najmlađe dobne skupine. Za predsjednika Udruge izabran je Daniel Bezjak, dopredsjednik je Tomaž Ujčić, a tajnik Dean Frlan.

U suradnji s Udrugom Lisina avantura članovi će sudjelovati u ekološkim aktivnostima uklanjanja nelegalno odloženog otpada i aktivnostima koje će potaknuti povećanje broja sadržaja na Lisini, kao što je promicanje i razvoj prometno tehničke kulture, organizacija rekreativnih aktivnosti te edukativnih sadržaja (tečajeva orjentacije u prirodi, sajmova, prezentacija, tečaja i slično). Djelokrug u kojem će članovi novoosnovane udruge moći dati poseban doprinos bit će protupožarno osmatranje i dojavljivanje nadležim tijelima, pomoć pri uspostavi komunikacije i traganjem za nestalim osobama te svako drugo pružanje pomoći civilnim i drugim subjektima.

Članovi udruge pozivaju sve zaljubljenike u motosport da se priključe i daju svoj doprinos u radu udruge kao i njegovanju i unapređenju ovog sporta.

Više sa portala poduckun.net ...