Ove nedjelje nogomet se vraća na županijska prvoligaška igrališta

Autor: Nikola Cvjetović 23.03.2023

Arhiva PodUčkun.net

Nogometaši "Lovrana" i "Muna" spremni za pohod na titulu

Lovran, Mune - Nakon zimske stanke ovog vikenda 26. ožujka kreću utakmice Prve županijske nogometne lige na čelu koje se nalazi momčad „Lovrana“. Lovranci su sa sedam pobjeda, jednim remijem i jednim porazom postali jesenski prvaci, a sada spremno, nakon dugih priprema koje su započele još na samom početku veljače, ove nedjelje u 16,30 sati odlaze u goste posljednjeplasiranom „Goraninu“. Liderska pozicija za Lovrance nosi i pritisak, međutim, u klubu ističu kako će igrati opušteno i neopterećeno i kako vjeruju da imaju kvalitetu i ozbiljnost za zadržati poziciju na kojoj se nalaze.

Arhiva PodUčkun.net

Samo na korak od Lovranaca na ligaškoj ljestvici su njihovi susjedi s Liburnije i najveći rivali, nogometaši „Muna“, koji će isto tako prvu utakmicu proljetnog dijela prvenstva odraditi na gostovanju u Vratima protiv „Omladinca“. Mišljenje poznavatelja i pratitelja lokalnih ligaških derbija je da će sezona biti do kraja neizvjesna i napeta i kako će se najvjerojatnije na Liburniji odlučivati o pobjedniku. Međutim, predstavnici klubova i stručni stožeri ne srljaju s izjavama svjesni kako je dug put do kraja sezone.

• Brojimo sitno do početka. Ušli smo u posljednji tjedan pripremne faze za drugi dio natjecateljske sezone. Ovaj vikend nam nosi prvo proljetno kolo, ujedno i prvo gostovanje kod „Omladinca“ iz Vrata. Naša ekipa je spremna, još su ostali sitni detalji koji bi se trebali dovesti do savršenstva na posljednja dva treninga pred nedjeljni dvoboj. Ovim putem pozivamo sve naše navijače i navijačice da u nedjelju od 16,30 sati budu s nama u Vratima te „poguraju“ ekipu prema željenom rezultatu, stoji u najavi na Facebook stranici NK „Mune“.

Više sa portala poduckun.net ...