Ove nedjelje počinje projekt „Decathlon za rukomet“

Autor: Marina Pauletić 25.02.2023

Turniru će prisustvovati i članovi Udruge osoba sa invaliditetom.

Opatija - U sklopu najavljenog projekta „Decathlon za rukomet“ koji će okupiti djecu i mlade s područja regije, kao i Osobe iz udruge s invaliditetom grada Opatije, ove nedjelje u sportskoj dvorani Marino Cvetković u Opatiji održava se turnir u malom rukometu za dječake i djevojčice.

Dječja igra okupirat će dvoranu s preko 300 djece iz raznih klubova regije, a sve u cilju promocije sporta i razvoja rukometne igre. Turniru će prisustvovati i članovi Udruge osoba sa invaliditetom kako bi pogledali i upoznali čari rukometne igre koju će u sklopu projekta i sami savladavati kroz svoje treninge.

„Veselimo se startu i razvoju ove jedne zaista lijepe priče. Dolazi nam puno ekipa iz raznih rukometnih klubova kako bi pokazali svoje dosada stečeno rukometno znanje. Iznimno mi je drago da će se turniru kao počasni gosti u publici priključiti i naši Smajlići, stoga pozivamo sve drage ljubitelje rukometne igre da dođu i podrže naše najmlađe rukometaše“, kazala je Suzy Topić, idejna začetnica i voditeljica cjelokupnog projekta koji će se odvijati kroz razne manifestacije tijekom 2023.godine.

Turnir počinje s kategorijama djevojčica u 10 sati, dok su dečki na rasporedu u popodnevnom dijelu turnira s početkom u 13:30 sati.

Više sa portala poduckun.net ...