Plavo-zeleno finale: Dođite u petak na Lonju, tribine su otvorene

Autor: Anto Ravlić 01.06.2022

Arhiva: Prvo Plavo-zeleno finale odigrano je lani u Omišlju

Domaćin revijalne utakmice na kraj sezone je Naprijed koji slavi 100 godina kluba. Uoči utakmice proglasit ćemo najbolje igrače, strijelce, vratare i trenere sezone

Hreljin - Još dva dana do nogometnog spektakla na kraju sezone. Ovogodišnje Plavo-zeleno finale, revijalna utakmica koja na kraju nogometne sezone okuplja igrače iz svih liga Primorsko-goranske županije, igra se u petak u 18,30 sati na Hreljinu, na igralištu Lonja. Lani je domaćin bio OŠK Omišalj povodom 90 godina kluba, a ovogodišnji domaćin je NK Naprijed koji slavi 100 godina kluba. Ove godine tribine su otvorene pa se očekuje veliko nogometno druženje na Lonji, gdje ćemo uoči utakmice proglasiti najbolje igrače, strijelce, vratare i trenere u aktualnoj sezoni. Treneri, kapetani i dokapetani dali su svoje glasove. Imena najboljih već se znaju. Neka ostanu tajna još dva dana. Dodijelit će se i Trofej Terzić-Strukan za najboljeg strijelca županijskih liga. Ekipe će voditi izbornici trener domaćina Naprijeda Branko Panić, trener Krka Damir Kraljić, te treneri županijskih prvaka, strateg Drage Andrej Abram te trener i igrač Vrbovskog Marko Poljak.

Revijalnu utakmicu uživo, s javljanjima iz TV studija na Lonji, prenosi internet televizija Novinet TV. Prijenos je lani pratilo 5 tisuća gledatelja.

Plavo-zeleno finale je pokrenula emisija Plavo-zelena liga koja prati nogometna događanja na području Nogometnog središta Rijeka odnosno na području triju županija (Primorsko-goranska, Istarska i Ličko-senjska). Emisija je pokrenuta prije godinu i pol, emitira se svakog ponedjeljka (dok traje sezona) na internet televiziji Novinet te distribuira putem YouTube kanala Novinet te Facebook stranica portala udruženih u Novinet mrežu, a to su: Podučkun.net, Torpedo.media, Tunera.info i Bodulija.net. Dosad je emitirano 48 emisija koje u prosjeku prati 4.000 gledatelja.

Više sa portala poduckun.net ...