Prvenstvo Hrvatske za kadete - boćare U12 ovog vikenda u Lovranu, Iki i Lignju

Autor: Radovan Trinajstić 11.04.2023

Svoje sudjelovanje na natjecanju najavila su 42 mlada boćara ...

Lovran - U organizaciji Boćarskog saveza Primorsko goranske županije u Lovranu će se od 14. do 16. travnja održati 2. Pojedinačno prvenstvo Hrvatske za kadete - boćare U12. Domaćin natjecanja najmlađih boćara, uzrasta do 12 godina starosti je Boćarski klub Lovran.

Svoje sudjelovanje na natjecanju najavila su 42 mlada boćara iz boćarskih klubova Vargon-Rijeka, Sv. Jakov - Jadranovo, Škola bocanja Čavle, Gornji kraj - Crikvenica, Hreljin, Drenova, Pazin, Pula, Buzet, Komiža - Vis i domaćini iz Lovrana. Svoja boćarska nadmetanja mladi boćari Hrvatske odmjerit će na boćalištu u Lovranu, Lignju i Iki. Prvog dana prvenstva natjecanje započinje u novo uređenom boćarskom domu u Lignju s početkom u 8,30 sati, a odigrat će se igra parova, štafetno izbijanje i precizno izbijanje.

Sljedećeg dana prvenstvo se nastavlja u pojedinačnom natjecanju, bližanju i izbijanju boća u krug te brzinskom izbijanju. Nedjeljno prijepodne planirano je za finalna natjecanja najboljih boćara po kategorijama koja će se održati na jogu u Lignju. Završetak prvenstva te proglašenje najboljih natjecatelja uz podjelu medalja planirano je za 15 sati uz nastavak druženja u Domu Liganj.

Više sa portala poduckun.net ...