Puljani pobjednici Liburnija Futsal Cupa

Autor: Nikola Cvjetović 11.01.2022

Za pobjedničku ekipu Grina igrali su Andrej Radulović, Ervin Radulović, Vigan Hoxha, Nikola Prelčec, Hisa Ramadani, Denis Bošnjak, Saša Četković, Antonio Siljan, Jure Bonaca, Frane Jelenić i Robert Pezić.

Opatija - Momčad Grin Asian Cuisine NOY iz Pule pobjednik je 11. izdanja turnira Liburnija Futsal Cup održanog u organizaciji MNK Gorovo od 4. do 9. siječnja Sportskoj dvorani „Marino Cvetković“ u Opatiji. Puljani su odličnim nastupima zasluženo osvojili turnir te kući odnijeli pobjednički pehar i glavnu nagradu u iznosu od 10 tisuća kuna. U energičnom finalu ekipa Grina je rezultatom 3-1 pobijedila svoje sugrađane iz MNE Veruda Konoba Danijela predvođene izvrsnim Elvirom Husarićem. Za Grin su zabijali Prelčec, Siljan i Jelenić, dok je za Verudu zabio Miškulin. Za pobjedničku ekipu Grina igrali su Andrej Radulović, Ervin Radulović, Vigan Hoxha, Nikola Prelčec, Hisa Ramadani, Denis Bošnjak, Saša Četković, Antonio Siljan, Jure Bonaca, Frane Jelenić i Robert Pezić.

U utakmici za treće mjesto crikvenička ekipa Pero struja preokretom je pobijedila riječku ekipu Desetke rezultatom 4-3. Nagrade za najbolje individualce otišle su također u Pulu. Najboljim igračem turnira proglašen je Elvir Husarić (Veruda), dok je njegov kolega vratar Florijan Cindrić (Veruda) proglašen najboljim golmanom turnira. Najbolji strijelac turnira s osam postignutih golova je Frane Jelenić iz pobjedničke ekipa Grina. U prvu pretorku još su ušli Antonio Siljan iz ekipe Grina i Josip Zdrilić iz trećeplasirane ekipe Pero struja.

- Usprkos epidemiološkim problemima, organizacija je i ove godine bila na visokom nivou te su na turniru sudjelovale sve najbolje malonogometne družine iz naše regije, istaknuli su organizatori iz Malonogometnog kluba Gorovo.

Više sa portala poduckun.net ...