Raspored utakmica nogometnih liga

Autor: Nikola Cvjetović 05.05.2023

Ilustracija

Nogometna prvenstva polako ulaze u završnicu, na terenima na i izvan Liburnije ovog vikenda odigravat će se važni susreti, a najviše će oči biti uprte u lidere, momčad Halubjana i Lovrana.

Opatija – Utakmice Druge nogometne lige u 26. kolu odigravat će se od petka do ponedjeljka (od 5. do 8. svibnja). Kolo će danas otvoriti Grobničani koji će se sastati na domaćem terenu u 17 sati s momčadi Mladost Ždralovi, a istog dana i u istom terminu susrest će se i Zrinski i Jadran LP.

Raspored za ostale utakmice 26. kola Druge NL:
Subota (17): Hrvace – Opatija, Dugo Selo – Međimurje, Zagorec – Sesvete, Jadran Poreč – Trnje. Nedjelja (15): Bjelovar – Marsonia. Ponedjeljak (17): Osijek 2 – Belišće.

U Četvrtoj NL NS Rijeka Klana će ugostiti Halubjan. Susret je zakazan u subotu (6. svibnja) u 17 sati, a istog dana u isto vrijeme u Mošćeničkoj Dragi snage će odmjeriti Draga i Borac Bakar.
Petnaesto kolo Prve županijske nogometne lige otvoriti će u subotu (6. svibnja) u 17,30 sati Rikard Benčić i Lovran, a sve preostale utakmice igrat će se u nedjelju (7. svibnja) s početkom u 17,30 sati - Omladinac Vrata – Vrbovsko, Vihor (B) – Goranin, Rječina – Rab, Lošinj – Mune.

Više sa portala poduckun.net ...