[FOTO] KK Champion Rijeka najbolji klub 24. međunarodnog Kupa Opatije

Autor: Nikola Cvjetović 10.03.2024

Na natjecanju je sudjelovalo 464 natjecatelja iz 41 kluba i četiri države - Mađarske, Slovenije, Bosne i Hercegovine i Hrvatske, a na drugo mjesto u ukupnom poretku plasirali su se karatisti "Karlovca" dok su treći bili natjecatelji iz "Krk Croatije" iz Krka.

Opatija - Riječki Karate klub "Champion" najbolji je klub 24. međunarodnog Kupa Opatije, karate natjecanja što se protekle subote održalo u opatijskoj dvorani Marino Cvetković. Na natjecanju je sudjelovalo 464 natjecatelja iz 41 kluba i četiri države - Mađarske, Slovenije, Bosne i Hercegovine i Hrvatske, a na drugo mjesto u ukupnom poretku plasirali su se karatisti "Karlovca" dok su treći bili natjecatelji iz "Krk Croatije" iz Krka.

- Izuzetno smo zadovoljni kako je proteklo natjecanje. Sve je išlo glatko i bilo provedeno u zakazano vrijeme, a veseli da nije bilo pritužbi na suđenje što se inače često zna događati. Karatisti s područja PGŽ-a ostvarili su jako dobre rezultate - brojčano su bili nadmoćniji u odnosu na ostatak natjecatelja s područja Hrvatske, rekao je Dragutin Galina u ime KK Opatija koja je organizator ovog natjecanja na kojem su nastupile kategorije od mini cicibana do juniora u borbama i katama.

U ukupnom poretku na četvrto mjesto plasirali su se natjecatelji KK Kastav, peti su karatisti KK Kostrena, šesti je KC Šenkovec, a sedmi domaćini iz Opatije.

Pročitajte tko je osvojio medalje - Rezultati po kategorijama, a u fotogaleriji pogledajte interesantne detalje s opatijskih tatamija.

24. međunarodni karate turnir Opatija Cup okupio će 460 natjecatelja

Više sa portala poduckun.net ...