Riječki navijači po posljednji put pozdravili najstrastvenijega navijača Rijeke - Slobodana Ružića-Ružu

Autor: Marina Pauletić 17.02.2024

Jer Ruži je Rijeka bila sve.

Rijeka – Početak utakmice Rijeke protiv Lokomotive obilježilo je prisjećanje na jednog od najvećih navijača Rijeke koji nas je nedavno napustio – Slobodana Ružića-Ružu. Prikazan je bio kratki film, a Armada je napravila i transparent.

Vjerni navijač Rijeke zapravo nije dovoljno jaka riječ kojom bi se opisao Ruža, navijač koji je u karijeri propustio samo tri utakmice, dolazio na njih bez obzira na svoje zdravstveno stanje. Nije mu bilo strano pobjeći iz bolnice kako bi došao pogledati utakmicu Rijeke, a legendarne igrače i postave Rijeke izvlačio je kao iz rukava.

Foto: arhiva

Ruži je Rijeka bila sve i on je na najbolji mogući način personificirao što znači ljubav prema Rijeci. Uoči utakmice protiv Hajduka na Rujevici Ruža je proslavio 60 godina navijanja za Rijeku pri čemu ga je publika nagradila velikim pljeskom, a na poklon je dobio dres s brojem 60.

Skandirala je publika Ružino ime nekoliko puta za vrijeme današnje utakmice, a cijeli stadion dignuo se na noge kako bi zapljeskao – jer Ruži je Rijeka bila sve.

Više sa portala poduckun.net ...