Rijeka – Hajduk: obavijest za navijače

Autor: Portal Torpedo 27.09.2024

Foto: ilustracija

Ulazi na stadion za gledatelje se otvaraju u 18:30 sati, a budući da će se poduzimati stroge sigurnosne mjere i da se očekuje dolazak većeg broja gledatelja, Klub moli sve navijače da krenu što ranije na stadion.

Rijeka - Nogometaši Rijeke dočekuju Hajduk (Stadion HNK Rijeka, nedjelja 29. rujna, 20 sati) u utakmici osmog kola SuperSport HNL-a.

Ulazi na stadion za gledatelje se otvaraju u 18:30 sati, a s obzirom na to da će se poduzimati stroge sigurnosne mjere i da se očekuje dolazak većeg broja gledatelja, HNK Rijeka moli sve navijače da krenu što ranije na stadion, kako bi se izbjegle gužve na ulazima pred sam početak utakmice. Kako se radi o utakmici visokog sigurnosnog rizika, na stadionu neće biti prodaje alkoholnih pića.

Ulaznice se prodaju isključivo članovima HNK Rijeka i Kluba navijača Armada. Prodaja ulaznica za članove HNK Rijeka i KN Armada vrši se na zapadnim blagajnama u petak od 16 do 21 sat, subotu od 9 do 13 sati, te na dan utakmice u vremenu od 17 sati, a na istočnim blagajnama od 18 sati. Članovi HNK Rijeka ujedno mogu kupiti ulaznice online

Sve ulaznice su personalizirane te molimo sve posjetitelje da na ulazu u stadion uz ulaznicu obavezno posjeduju osobni dokument s fotografijom (osobna, putovnica ili vozačka dozvola) radi utvrđivanja istovjetnosti podataka na ulaznici i dokumentu.

Zbog sigurnosnih razloga navijačima s obilježjima HNK „Hajduk“ neće biti dopušten ulaz na ostale tribine osim na južnu tribinu namijenjenu gostujućim navijačima.

Pozivamo sve naše navijače na sportsko i korektno navijanje te molimo da se suzdržite od prekomjerne alkoholiziranosti, posjedovanja i uporabe pirotehničkih sredstava, svih oblika diskriminacijskog ponašanja, bacanja predmeta (čaša, kovanica, upaljača i sl.) i neovlaštenog ulaska odnosno utrčavanja u natjecateljski prostor.

Posebno apeliramo na sve naše navijače da se suzdrže:

• od svih oblika govora mržnje (povika mržnje na temelju rasne, nacionalne, vjerske, regionalne i druge osnove)
• utrčavanja u natjecateljski prostor
• bacanja bilo kakvih predmeta, a najviše čaša u natjecateljski prostor
• kako bi se izbjegle rigorozne sankcije za pojedine navijače i klub u vidu visokih novčanih kazni, zabrana dolaska na utakmice i zatvaranja tribina ili cijelog stadiona za gledatelje.

Više sa portala poduckun.net ...