[FOTO/VIDEO] Rijeka - Lille 1:1 : Hrabra Rijeka nije uspjela izboriti mjesto u Konferencijskoj ligi

Autor: Marina Pauletić 31.08.2023

Momčad Rijeke bila je na korak do ostvarenja dugo željene pobjede.

Rijeka – Rijeka nažalost nije uspjela izboriti prolaz u natjecanje Konferencijske lige. Nakon 120 minuta napete utakmice do samoga kraja tinjala je nada da će bijeli izboriti prolaz.

U 46' minuti Cavalier je pucao na gol, ali Labrović je uspješno obranio. Deset minuta kasnije Mitrović je izbacio Smolčića na desnom boku, uslijedio je oštar ubačaj, ali Ivanović nije uspio pucati ispred Yora. A onda je uslijedila rapsodija na Rujevici kada je Smolčić poveo za 1:0 u 58' minuti.

Nakon ubačaja iz slobodnog udarca, vratar Lillea promašio je loptu, Hodža je pucao, ali je njegov udarac bio blokiran. Potom je natrčao Smolčić i zabio donoseći Rijeci vodstvo, zapalivši atmosferu na već usijanom stadionu. Nažalost, u 69' minuti uslijedio je hladan tuš kada je je David poentirao glavom i izjednačio rezultat. Međutim, preokret! Naknadnom provjerom VAR-a gol je poništen zbog zaleđa.

VIDEO

Velika prijetnja za riječki gol odigrala se u 79' minuti ubačajem iz kuta. Lopta je preletjela sve, a Alexsandro udarcem glavom iz blizine pogodio vratnicu. U 90' minuti brza kontra Rijeke - Fruk je gurnuo za Obregona koji je krenuo prema golu, ali branič Lillea ga je stigao.

Igralo se osam minuta sudačke nadoknade, a potom i produžeci. U 109' minuti, nakon udarca s desne strane kaznenog prostora lopta se odbila od vratnice, David je bio na mjestu i zabio za 1:1.

Momčad se borila do samoga kraja, ali nakon Davidova gola nije uspjela ponovno preći u vodstvo.

Hrabra Rijeka nije uspjela izboriti mjesto u Konferencijskoj ligi

Više sa portala poduckun.net ...