Rijeka - Slaven Belupo: Prvo poluvrijeme završeno vodstvom Slavena

Autor: Marina Pauletić 10.12.2023

Pogodak za Slaven postigao je Štrkalj.

Rijeka – Rijeka na Rujevici trenutno igra posljednju utakmicu 18. kola SuperSport HNL-a sa Slaven Belupom, a na kraju prvog poluvremena vodi Slaven Belupo 0:1

U 3' minuti Pjaca je odlično gurnuo za Fruka koji je izašao, malo s lijeve strane, sam pred gol Slavena, ali udarac je otišao pored gola. Nakon dvije minute Pašalić je pokušao proigrati Fruka, a malo je nedostajalo da veznjak Rijeke izbije sam pred gol Slavena. Nakon žustrog minuta idućih desetak minuta proteklo je bez prilika te je Slaven kontrolirao posjed lopte.

U 32' minuti Banda je ubacio iz slobodnog udarca, Dilaver je pucao glavom, no bez preciznosti. Nakon tri minute Pašalić je ubacio, lopta se odbila od braniča Slavena, ali udarac Ivanovića nije bio precizan. U 37' minuti uslijedio je žuti karton za vratara Sušaka radi zadržavanje igre. Dvije minute kasnije, nakon ubačaja iz kuta, jedna „svijeća“ se odbila do Mitrovića koji je pokušao iz voleja, ali nije bilo preciznosti.

U 42' minuti odličan dupli pas Pjace i Fruka, ali udarac Pjace sa 16 metara išao je ravno u ruke vratara Slavena. U produžetku Hoxha je ubacio, Štrkalj spustio za Mioča koji je loše pucao, ali lopta je opet došla do Štrklja koji je poentirao za 0:1 i vodstvo Slavena.

Više sa portala poduckun.net ...