Rijeka u Kranjčevićevoj remizirala s Lokomotivom

Autor: Marina Pauletić 03.11.2023

Foto: ilustracija

Riječani su nešto bolju igru pokazali krajem prvog poluvremena.

Zagreb/Rijeka – Nogometaši Rijeke odigrali su danas u Kranjčevićevoj utakmicu 14. kola SuperSport HNL-a, no nisu uspjeli donijeti kuće sve bodove. Konačni je rezultat izjednačen 1:1 tako da su bijeli – koji su trenutno prvi na ljestvici – bodove podijelili s Lokomotivom.

Na početku utakmice Lokomotiva je pokazala bolju igru. Riječani su imali nekoliko prilika, a velika se pogreška dogodila u 27' minuti kada je Janković odigrao povratnu loptu, koja se pokazala kao sjajna asistencija za Tucija koji je zabio za 1:0. Dvije minute kasnije Hodža je zaradio opomenu zbog prekršaja na Mudražiji. U 37. minuti Rijeka je odličnu priliku - Janković je proigrao Pjacu koji se sjurio prema golu i navukao pratnju trojice igrača Lokomotive. Pjaca je proigrao Ivanovića koji se našao na 15 metara i pucao iz okreta, ali lopta je otišla preko grede. Ipak, u 43' minuti Janković je ubacio s lijeve strane, a Fruk sjajno pogodio glavom izjednačivši za 1:1.

Drugo poluvrijeme nije donijelo previše preokreta. U 48' minuti, nakon brzog auta, Ivanović je kratko ostavio za Bandu koji se našao u dobroj situaciji, ali udarac je blokiran. U nastavku akcije Fruk je spustio loptu za Bandu, no udarac s 20 metara otišao je preko gola. Opasno je bilo u 52' minuti - Bartolec je prošao kroz sredinu i uspio gurnuti loptu u kazneni prostor. Ona je na kraju došla do Tucija koji je pucao, ali Labrović je skratio kut i obranio. Dvije minute kasnije Mersinaj je zaradio žuti karton nakon prekršaja na Ivanoviću, a u 57' minuti Bartolec je dobio opomenu radi prekršaja na Pjaci. U 60' minuti Leovac je zaradio opomenu zbog prigovora.

Igrale su se tri minute sudačke nadoknade koje su protekle bez pogodaka.

Više sa portala poduckun.net ...