[FOTO] Rijeka upisala težak poraz protiv Slavena na Rujevici

Autor: Marina Pauletić 10.12.2023

Nogometaši Rijeke nisu uspjeli izboriti pobjedu.

Rijeka - Nogometaši Rijeke doživjeli su večeras na Rujevici težak poraz od Slaven Belupa u utakmici 18. kola SuperSport HNL-a s krajnjim rezultatom 2:4.

U 3' minuti Pjaca je odlično gurnuo za Fruka koji je izašao, malo s lijeve strane, sam pred gol Slavena, ali udarac je otišao pored gola. Nakon dvije minute Pašalić je pokušao proigrati Fruka, a malo je nedostajalo da veznjak Rijeke izbije sam pred gol Slavena. Nakon žustrog minuta idućih desetak minuta proteklo je bez prilika te je Slaven kontrolirao posjed lopte.

U 32' minuti Banda je ubacio iz slobodnog udarca, Dilaver je pucao glavom, no bez preciznosti. Nakon tri minute Pašalić je ubacio, lopta se odbila od braniča Slavena, ali udarac Ivanovića nije bio precizan. U 37' minuti uslijedio je žuti karton za vratara Sušaka radi zadržavanje igre. Dvije minute kasnije, nakon ubačaja iz kuta, jedna „svijeća“ se odbila do Mitrovića koji je pokušao iz voleja, ali nije bilo preciznosti.

U 42' minuti odličan dupli pas Pjace i Fruka, ali udarac Pjace sa 16 metara išao je ravno u ruke vratara Slavena. U produžetku Hoxha je ubacio, Štrkalj spustio za Mioča koji je loše pucao, ali lopta je opet došla do Štrklja koji je poentirao za 0:1 i vodstvo Slavena.

U 53' minuti opasan ubačaj s desne strane, Banda je ostao sam i ubacio. Lopta se odbila do Pašalića, ali udarac desnom nogom s ruba kaznenog prostora otišao je preko gola. Dvije minute kasnije Veiga je odigrao za Pašalića koji je dobro pucao, Sušak je obranio, no Ivanović nije uspio doći do odbijanca. U 61' minuti Pllana je zaradio žuti karton nakon prekršaja na Pjaci.

Jednu prebačenu loptu u 70' minuti pokupio je Mioč, pobjegao obrani i prebacio Labrovića ostvarujući drugi pogodak za Slaven. Lepinjica je u 75' zaradio žuti karton. U 78' minuti Caimacov poentira za 0:3. Minutu kasnije, nakon ubačaja s desne strane, lopta se sretno odbija do Ivanovića koji puca za prvi pogodak Rijeke.

U 80' minuti Agbekpornu je zaradio opomenu. Pet minuta kasnije, ponovno pogodak za Slaven kojega postiže Hoxha. U 89' minuti žuti karton dobivaju Šakota i Dilaver. Drugi pogodak za Rijeku u istoj minuti – postiže ga Obregon nakon asistencije Ivanovića. Igralo se šest minuta sudačke nadoknade.

Rijeka upisala težak poraz protiv Slavena na Rujevici

Više sa portala poduckun.net ...