[RUKOMET] Opatijke u nedjelju na domaćem parketu igraju sa Slogom - pobjeda ne bi smjela doći u pitanje

Autor: Nikola Cvjetović 02.03.2024

Utakmica je u 18 sati, a najiskusnija opatijska rukometašica Stefani Stakorić najavljuje nastavak odličnog ulaska u proljetni dio sezone.

Opatija - Rukometašice "Liburnija Opatije" ove nedjelje (3. ožujka) s početkom u 18 sati na domaćem parketu dvorane Marino Cvetković odigrat će utakmicu 15. kola 2. HRL zapad s posljednjeplasiranom Slogom. Cijena ulaznice za utakmicu je simboličnih dva eura, a opatijskim rukometašicama dobro bi došla pomoć sa tribina na kojima u vrijeme utakmica uglavnom sjede tek malobrojni roditelji igračica.

Očekujemo pobjedu, iako ne treba podcjenjivati protivnice. Međutim, s obzirom na to kako igramo u ovom dijelu sezone, mislim da pobjeda ne bi trebala doći u pitanje - izuzetno smo složne na terenu i izvan njega, obrana nam je nepropusna i golmani dolaze više do izražaja, a i brže smo nego u prvom dijelu sezone, imamo više kontri i polukontri. Sve su to aduti koji nas trenutno krase pa se nadam da nećemo dozvoliti utakmicu u egalu već da ćemo protivnicama napuniti mrežu, rekla je Stefani Stakorić, najiskusnija igračica u redovima Opatijki.

Više sa portala poduckun.net ...