Rukometašica "Liburnija Opatije" Darija Hrelja pozvana u kadetsku reprezentaciju - Opatijke gošće "Trešnjevke" u drugom kolu

Autor: Nikola Cvjetović 30.09.2023

Opatijke protiv "Trešnjevke" igraju u nedjelju (1. listopada) u Kutiji šibica.

Opatija - Rukometašica "Liburnija Opatije" Darija Hrelja dobila je poziv izbornika kadetske reprezentacije Hrvatske Vedrana Krkača za pripreme koje će se održati u Prelogu od 9. do 15. listopada.

- Čestitamo Dariji i želimo joj puno uspjeha i nastupa. Darija je lijevi i srednji vanjski igrač koja je zbog ozljede koljena pauzirala godinu dana. U Opatiju nam je došla iz Umaga, prepoznala je naš rad, a sada je ponovno, nakon ozljede, pozvana u reprezentaciju. Osim u napadačkim akcijama, odlikuje je i izrazito dobra igra u obrani, rekla je Višnja Hrmić, trenerica i tajnica RK "Liburnija Opatija" i najavila utakmicu protiv "Trešnjevke" koja se igra u zagrebačkoj Kutiji šibica u nedjelju (1. listopada) u 18 sati.

- Idemo u goste kod jedne iskusne ekipe, pune prvoligaških igračica. Cure su to koje ne staju - ljeti igraju rukomet na pijesku, a zimi dvoranski. Zato nas čeka izrazito teško gostovanje. Dati ćemo sve od sebe, ali svjesni smo da smo mi jedna mlada ekipa i da će oscilacija u igri biti. U svakom slučaju pokušat ćemo ostvariti što bolji rezultat, zaključila je Hrmić.

Više sa portala poduckun.net ...