Rukometašica "Liburnija Opatije" Stefani Stakorić uoči utakmice s "Jamnicom": Pobjeda ovisi samo o našoj igri

Autor: Nikola Cvjetović 18.10.2023

Opatijke u petak (20. listopada) od 20,30 sati na domaćem terenu dvorane Marino Cvetković u Opatiji dočekuju Jamnicu i nadaju se novoj pobjedi. Stefani Stakorić naglašava kako su složna ekipa izvan i na terenu te kako ih krasi borbenost.

Opatija – Rukometašica Stefani Stakorić najiskusnija je igračica u redovima drugoligaške ekipe "Liburnija Opatije". Srednja vanjska igračica, na startu prvenstva odlično kreira igru i upošljava mlade, agilne igračice koje zabijaju s raznih pozicija. Nemali broj puta i sama trese mrežu suparnica, baš kao što je to učinila i u posljednjem kolu protiv Sloge kada je postigla sedam golova.

Opatijske rukometašice dosad su upisale tri pobjede i jedan poraz (Trešnjevka) što ih je trenutno smjestilo na četvrto mjesto Druge HRL zapad. Takav rezultat veseli Stefani Stakorić, međutim, ona stoji čvrsto na zemlji i naglašava kako je prvenstvo tek krenulo, kako je nepoznanica još puno i kako treba strpljivo ići iz utakmice u utakmicu i pružati maksimum.

- Zadovoljna sam otvaranjem sezone, prije svega zato što igramo kao ekipa. To smo pokazale i protiv Sloge. Međutim, neizvjesnost je još tu, puno je nepoznanica, tek trebamo vidjeti što nas čeka u narednim utakmicama. Ono što zasad možemo reći je da je Trešnjevka definitivno ekipa na višem nivou. Moje je mišljenje da će nam glavni konkurenti za višu poziciju biti Ivanić i Udarnik. Nadam se da bi mogle konkurirati za treće ili četvrto mjesto, ali sezona je još jako duga, rekla je Stefani.


Opatijke u petak (20. listopada) od 20,30 sati na domaćem terenu dvorane Marino Cvetković u Opatiji dočekuju Jamnicu i nadaju se novoj pobjedi.


- Jamnica je ove godine ušla u drugoligaški razred. O njima ne znamo baš ništa, ali smatram da je važnije ono kako ćemo mi odigrati. Budemo li dobre, efikasne, posebno čvrste u obrani – pobjeda ne bi smjela izostati. Vjerujem da ćemo odigrati svoju igru i doći do nova dva boda. Borbene smo i u utakmice ulazimo sto posto, zaključila je Stakorić.


Više sa portala poduckun.net ...