Rukometašice "Liburnije Opatije" čeka ogled s bivšim prvoligašicama

Autor: Nikola Cvjetović 18.10.2024

Najiskusnija igračica "Liburnija Opatije" Stefani Stakorić najavljuje tri teška ogleda u nizu uz poruku: "Borit ćemo se, dati sve od sebe"

Opatija - Rukometašice "Liburnija Opatije" u nedjelju (20. listopada) s početkom u 17 sati, na domaćem parketu dvorane Marino Cvetković u Opatiji, dočekuju ekipu "Sesveta". U 5. kolo 2. HRL zapad igračice Jurice Filipovića ulaze kao četvrtoplasirane na ligaškoj ljestvici s ostvarene dvije pobjede i dva remija, dok gošće iz Sesveta do sada ne znaju za poraz. U svim utakmicama su uvjerljivo slavile pa se sada nalaze na drugom mjestu ligaške ljestvice, odmah iza "Ivanića" koji je bolji samo u gol razlici.

Najiskusnija igračica "Liburnija Opatije" Stefani Stakorić navodi kako je utakmica sa "Sesvetama" praktički utakmica s prvoligaškom ekipom - koja je u sličnom sastavu protekle sezone igrala u elitnom društvu.

- Bit će izuzetno teško igrati protiv "Sesveta". Borit ćemo se i dati sve od sebe - uvijek težimo pobjedi. Međutim, svjesne smo da nam u goste stižu iskusne, prvoligaške igračice. Teško će biti i s obzirom da naše cure U-17, koje su standardne igračice naše seniorske ekipe, a među kojima je i Vanna Zdrinšćak, istog vikenda u Zagrebu igraju dvije teške utakmice kadetskog prvenstva. Zato moramo glave staviti na kup, pomoći međusobno jedna drugu i dati sve od sebe. Ispred nas je teško razdoblje, tri izuzetno zahtjevna ogleda - nakon "Sesveta", čeka nas "Ivanić" i "Udarnik", rekla je Stakorić.

Više sa portala poduckun.net ...