Rukometašice Liburnije za kraj sezone protiv drugoplasirane Lokomotive odigrale neriješeno

Autor: Nikola Cvjetović 01.05.2022

- Treba pohvaliti sve naše cure od prve do zadnje minute na zalaganju i trudu te da se kvalitetan i dobar rad prenio na teren pogotovo u drugom dijelu prvenstva, istaknula je Višnja Hrmić.

Opatija - Seniorke RK Liburnija Opatija jučer su odigrale zadnju utakmicu 2. Hrvatske rukometne lige protiv drugoplasirane Lokomotive 2 iz Zagreba. U slučaju pobjede gošći one bi zauzele 1. mjesto na tablici, ali pitalo se nešto i Opatijke koje su potvrdile da rezultat protiv ekipe ŽRK RUDAR nije slučajan.

- Od prve do zadnje minute rezultat je bio u egalu, u jednom trenutku cure iz Zagreba su se odvojile na četiri razlike, ali naše cure se nisu predavale. Predvođene iskusnom Stefani Stakorić i našom vratarkom Zorom Markov, stigli smo do neriješenog rezultata što je i krajnji rezultat odlične utakmice. Treba pohvaliti sve naše cure od prve do zadnje minute na zalaganju i trudu te da se kvalitetan i dobar rad prenio na teren pogotovo u drugom dijelu prvenstva. Naša ekipa je sastavljena od par iskusnijih cura koje daju podršku i savjete našim mladim potentnim curama od koji se iz dana u dan vidi napredak. No, to nje sve. Naše cure su na kraju utakmice ugodno iznenadile naše stručno vodstvo i darivale im prigodne poklone te se i tu vidi veličina našeg kluba i naših igračica, istaknula je Višnja Hrmić, ispred RK Liburnija Opatija.

Više sa portala poduckun.net ...