“Sami protiv svih 2022.”: Futsal turnir povodom 35. godina Armade

Autor: Andrea Načinović 12.05.2022

Turnir će se održati po futsal pravilima, propozicije natjecanja bit će objavljene najkasnije prije samog izvlačenja te će biti osigurani profesionalni futsal suci kako bi sve prošlo u najboljem redu.

Rijeka - Povodom 35. godina Armade organizira se futsal turnir “Sami protiv svih 2022.” u tjednu od 6. do 12. lipnja. Organizatori turnira su HMNK Rijeka i KN Armada Rijeka, kao i turnira koji se održao u siječnju ove godine pod nazivom “Rijeka open 2022.”. Pod sponzorstvom FavBeta, ekipe će se boriti za fond nagrada od 37.500 kn, te ostale bogate i vrijedne individualne nagrade .

Kotizacija za turnir iznosi 1000 kuna i potrebno je iznos uplatiti na račun kluba HR8924020061101032622 najkasnije do petka 27. svibnja u 12 sati, a grupu je potrebno prijaviti do 11 sati istog dana. Da bi prijava bila valjana kotizacija mora biti uplaćena u cjelosti.

Maksimalni predviđeni broj ekipa je 30 te će se one rasporediti u 10 skupina po 3 ekipe od kojih će u osminu finala proći pobjednici skupina kao i šest najboljih drugoplasiranih ekipa. Nositelji navedenih grupa bit će ekipe koje su na zadnjem "Rijeka open 2022." došle do četvrt finala uz dva wildcard.

U petak 27. svibnja u 18 sati će na njihovoj Facebook stranici biti live prijenos izvlačenja skupina.

Turnir će se održati po futsal pravilima, propozicije natjecanja bit će objavljene najkasnije prije samog izvlačenja te će biti osigurani profesionalni futsal suci kako bi sve prošlo u najboljem redu. Sve ekipe će obavezno morati nastupati jednoobrazno odjevene.

Kompletnu statistiku, rezultate, raspored, popis igrača svake momčadi moći ćete naći i pratiti putem aplikacije Leagues & Tournaments koju možete skinuti za sve android i iPhone uređaje.

Za više detalja pratite ih do samog izvlačenja.

Više sa portala poduckun.net ...