Sergej Jakirović: Ja sam trener Rijeke i čeka nas puno izazova u novoj sezoni

Autor: Marina Pauletić 05.07.2023

Trener Jakirović očitovao se povodom nedavnih medijskih natpisa o njegovom preuzimanju pozicije izbornika reprezentacije BiH.

Rijeka - Sergej Jakirović, trener Rijeke, očitovao se o medijskim natpisima koji su ga isticali kao jednog od glavnih kandidata za preuzimanje pozicije izbornika reprezentacije Bosne i Hercegovine.

– Kao prvo želim naglasiti da sam trener Rijeke i to je najbitnija stvar u cijeloj priči. Pripremamo se za novu sezonu, čeka nas puno izazova i na to smo isključivo trenutno koncentrirani, rekao je Sergej Jakirović, trener Rijeke.

– Ja sam uvijek dostupan medijima i tu su neke moje izjave možda pomalo izvučene iz konteksta jer vidim da se dosta piše o tome. Izjavio sam ono što sam i prije nekoliko godina govorio i kao što ću uvijek reći, izbornički posao je nešto što je čast za svakog trenera da se spominje u tom kontekstu. Isto tako i ovoga puta sam u medijima istaknuo da sam u Rijeci zadovoljan, da se ovdje dobro osjećam i nastavljamo zacrtanim putem. S obzirom na razne natpise želio sam se javno očitovati i reći da na čelu Rijeke krećem u novu sezonu, rekao je Sergej Jakirović.

Više sa portala poduckun.net ...