Sjajan natjecateljski vikend iza djevojaka iz RK Liburnija Opatija

Autor: Nikola Cvjetović 24.04.2022

- Šlag na kraju je osvajanje srebrne medalje na mediteranskim igrama u Crnoj Gori gdje je dio reprezentacije bila i naša igračica Mirna Brusić te joj ovim putem čestitamo i želimo još puno nastupa za reprezentaciju, poručila je Višnja Hrmić, ispred RK Liburnija Opatija.

Opatija - Iz rukometašica Liburnije Opatija odličan ne natjecateljski vikend. Seniorke su odigrale predzadnje kolo protiv ekipe Karlovca u Karlovcu te ostvarile zasluženu pobjedu.

- Treba naglasiti da su se sve cure upisale u listu strijelaca te sve zaslužuju pohvale za odličnu igru. Naše mlađe kadetkinje jučer su službeno osigurale završnicu Državnog prvenstva koje će se održati u Poreču od 5. do 8. svibnja. Cure su lavovski dio posla napravile u Velikoj Gorici gdje smo pobijedili odlične ekipe Samobora i Udarnika a jučer smo potvrdili pobjedama odlazak na završnicu. U prvoj utakmici protiv ekipe Vinodola za najbolju igračicu u našoj ekipi proglašena je Dani Elena Đukić, a u drugoj utakmici Antea Rossmann. Sve cure su dobile priliku te ju iskoristile. Na nama je sada da se dobro spremimo i odigramo završnicu državnog prvenstva što bolje možemo. Već je odlazak na završnicu veliki uspjeh za naš klub. Šlag na kraju je osvajanje srebrne medalje na mediteranskim igrama u Crnoj Gori gdje je dio reprezentacije bila i naša igračica Mirna Brusić te joj ovim putem čestitamo i želimo još puno nastupa za reprezentaciju, poručila je Višnja Hrmić, ispred RK Liburnija Opatija.

Više sa portala poduckun.net ...