Slovensko prvenstvo kao novi izazov u karijeri Viliama Prodana

Autor: Nikola Cvjetović 14.03.2023

U Sloveniji imamo iskustva tako da nam nije to neka novina. Konkurencija je izrazito jaka, rally je u Sloveniji priznat i razvijen sport te nas veseli borba u takvoj okolini, poručio je Prodan.

Veprinac - Viliam Prodan iz AK Opatija Motorsport najavio je kako ove godine nastupa u rally Prvenstvu Slovenije. Je li ovo značajan zaokret u karijeri ili samo novi izazov, ispričao nam je Viliam Prodan.

- Pa i nije neki zaokret, ali radi se o programu koji se tiče naših nastupa, a to je nastup na Prvenstvu Slovenije. U suradnji sa sponzorima i partnerima te njihovim ciljanim skupinama, dogovoreno je da 2023. nastupamo u sklopu državnog prvenstva susjedne nam Slovenije. U Sloveniji imamo iskustva tako da nam nije to neka novina. Konkurencija je izrazito jaka, rally je u Sloveniji priznat i razvijen sport te nas veseli borba u takvoj okolini, poručio je Prodan.

Ove sezone Prodana uz Prvenstvo Slovenije očekuje nastup na utrci Prvenstva Europe na brdskim stazama u Buzetu, kao i puno treninga i testova kako bi iz ove sezone izvukli maksimum.

Kako bi sezonu dočekali spremni, prije sjedanja za volan Prodan je usmjeren na kondicijsku pripremu, nakon čega zajedno sa suvozačem počinju analizu brzinskih ispita prve utrke prvenstva - Vipavske Doline u Ajdovščini.

Više sa portala poduckun.net ...