Tomić o sutrašnjoj utakmici sa Šibenikom

Autor: Andrea Načinović 29.04.2022

Ususret nastavku prvenstva Hrvatske mnogi su već bodove unaprijed upisali s čim se slaže i trener Goran Tomić.

Rijeka - Nogometaši Rijeke u subotu 30. travnja gostuju kod Šibenika u utakmici 33. kola Hrvatski telekom Prve lige.
Ususret nastavku prvenstva Hrvatske mnogi su već bodove unaprijed upisali.

„Sigurno jedna posebna utakmica za mene jer se igra u Šibeniku međutim sigurno da mi želimo nastaviti s pobjedama i ponoviti utakmicu kakvu smo igrali protiv Osijeka. Želim od ekipe da drže taj isti nivo pristupa, energije i kvalitete igre i na kraju krajeva da uzmemo tri boda koja su nam jako vrijedna“, rekao je trener Goran Tomić.
Šibenik je bivši klub sadašnjeg trenera Rijeke te smo saznali koliko mu to otežava igru.

„Sigurno da je Šibenik moj klub, međutim s druge strane, profesionalac sam i imam svoje ciljeve. Sigurno da su ciljevi da završimo što bolje ovu sezonu i da u dobrom i pozitivnom raspoloženju dočekamo finale kluba.“

Za igru Šibenika dodaje „Sigurno su imali prvi dio sezone odličan, u tom drugom djelu sezone rezultatski su posustali međutim to je isto ekipa koja ima nekoliko jako kvalitetnih pojedinaca. Mi moramo ponoviti taj pristup i kvalitetu igre protiv Osijeka i jako su nam bitni ti bodovi.“

Pobjeda protiv Osijeka donijela je puno samopouzdanja i prekid crnog niza Rijeke.
„Sigurno da nam je jako bilo bitno i drago mi je da smo razveselili navijače. Nadam se da smo s tom pobjedom opet dobili tu dozu samopouzdanja i da su igrači uvidjeli da mogu. Želimo na najbolji mogući način završiti ovu sezonu“, rekao je Tomić.

U odnosu na utakmicu s Osijekom, crveni karton je odradio Anton Krešić. Kakva je zdravstvena situacija s ekipom?
„Velkovski ima kartone, Krešić se vraća, upitan je Solano, imao je nekih problema. Nekih problema ima i Pavičić tako da ćemo vidjeti do sutra no sigurno da će najzdraviji sutra istrčati na teren“, za kraj je dodao Tomić pun pozitive za sutrašnju utakmicu.

Više sa portala poduckun.net ...